3 Column Sidebar

Miért hatékony a FloraPro?

A FloraPro rendkívül hatékony készítmény! De vajon mi ennek az oka?
A probiotikumok jelentősége az 1980-as években vált ismertté, amikor felfedezték, hogy egyes fertőzések védelmet nyújtanak az allergiás betegségekkel szemben. A kutatások kimutatták, hogy a bélflóra összetétele kulcsfontosságú az immunrendszer megfelelő működésében. A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre, ha megfelelő mennyiségben jutnak be a szervezetbe. .

Szent-Györgyi Albert és a C-vitamin felfedezése

Szent-Györgyi Albert és a C-vitamin felfedezése
Szent-Györgyi Albert munkássága Szent-Györgyi Albert, a magyar származású biokémikus, 1937-ben Nobel-díjat kapott a C-vitamin felfedezéséért és az élő sejtek légzési láncával kapcsolatos kutatásaiért. A C-vitamin, más néven aszkorbinsav, egy nélkülözhetetlen tápanyag, amely számos élettani folyamatban játszik szerepet. A C-vitamin felfedezésének története Szent-Györgyi a húszas évek végén kezdett intenzíven foglalkozni .

Hangulatjavítás és agresszió csökkentés omega-3 zsírsavakkal!

Omega-3 zsírsavak a hangulatjavításért és az agresszió csökkentéséért!
Az omega-3 zsírsavak szerepe az egészségünk megőrzésében jól ismert, különösen a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Az utóbbi években azonban egyre több kutatás vizsgálja a mentális egészségre gyakorolt hatásait is. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan javíthatják ezek a zsírsavak a hangulatot, csökkenthetik az agressziót, és milyen mechanizmusok állnak a .

A zöld tea egészségügyi előnyei

Mik a zöld tea egészségügyi előnyei?
Milyen előnyei vannak a zöld teának? A zöld tea, amelyet a Camellia sinensis növény leveleiből készítenek, az egyik legnépszerűbb ital világszerte. Az elmúlt több mint 30 évben a tudósok intenzíven kutatták a potenciális egészségügyi előnyeit. Legjelentősebb egészségügyi előnyeiért felelős összetevők a katechinek, különösen az epigallokatechin-3-gallát (EGCG). 1. Antioxidáns hatás .

Jóval több halolajra lenne szükségünk?

Halolaj: Jóval többre lenne szükségünk belőle? Milyen előnyei vannak?
A halolaj és az omega-3 zsírsavak az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kaptak az egészségtudatos emberek és a tudományos közösség körében. Ezek az esszenciális zsírsavak számos jótékony hatással bírnak, amelyek hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez, a gyulladás csökkentéséhez, az agy működésének támogatásához és a mentális jólét fenntartásához. Mivel .