Biztonságos online vásárlás

A Vitaminkirály webáruházban négy módon fizethetsz: A csomag átvételekor készpénzben, vagy a megrendeléssel egyidőben bankkártyával, banki átutalással vagy Paypal-al.  Nálunk biztonságos a vásárlás.

Bankkártyás fizetés:

A Vitaminkirály a Simplepay biztonságos kártyás fizetési rendszerét alkalmazza. Amikor ezt a módszert választod, a webáruházunk a fizetési folyamat részeként átirányít a Simplepay biztonságos fizetési oldalára, ahol a teljes tranzakció lezajlik anélkül, hogy a kártyád adatai vagy bármilyen banki adatod a birtokunkba kerülne.

A fizetés végén visszakerülsz a webáruházba és a banktól kapunk egy titkos kódot, amiből mi annyit tudunk meg, hogy a fizetés sikeres volt vagy sem.

Amennyiben sikeres volt, a megrendelés él és másnap küldjük a termékeket.

Paypal fizetés:

A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Többek között ezt használja a világ két legnagyobb kereskedelmi rendszere az Amazon és az Ebay is.

Amennyiben rendelkezel PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adataid minden egyes vásárláskor megadd. Ha nincs PayPal számlád, bankkártyáddal akkor is biztonságosan fizethetsz az oldalon keresztül.

Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete olyan egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez, hogy gondot nem tud okozni.

A Paypal fizetésnél neked nem számítanak fel külön költséget a fizetésért.

Ha a megrendelésed után a PayPal fizetést választod, az oldal automatikusan átnavigál  a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Innentől minden hasonlóan zajlik, mint a bankkártyás fizetési módszernél, amit fentebb leírtunk.

A Vitaminkirály nem kap információt a Paypal adataidról.

Utánvét:

Fizetés a kézbesítőnek. Ha a megrendelésed elküldésekor a “készpénz a kézbesítőnek”  lehetőséget választod, akkor a rendelésedet nem azonnal fizeted, hanem akkor, amikor megérkezett a csomagod. A futár a fizetés után fogja átadni a csomagot.

Banki átutalás:

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. Ha a megrendelésed után a közvetlen banki utalást választod, a rendelés elküldése után az oldal átnavigál a rendelés visszaigazoló oldalra, ahol megjelenik a rendelésszám, összeg és a bankszámlaszámunk. Utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel mindenképpen a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.