Vitamin előfizetés

Rendszeresen fogyasztasz vitaminokat?

Havonta elfogy a vitamin készlet és macerás, vagy elfelejted újra beszerezni időben?  Havi rendszerességgel vásárolsz multivitamint, étrend-kiegészítőket, és úgy érzed, szívesen tennéd kényelmesebbé és költséghatékonyabbá az éves vitamin vásárlásod?

vitamin előfizetés

Válts havi vitamin előfizetésre!

Legyél te is a vitaminkiraly.hu havi vitamin- előfizetője 2022-2023-ban! Azon felül, hogy 12 hónapig postaköltség-mentesen küldjük el a megrendelt vitaminjaidat, a 6. és a 12. havi vitaminadagodat is mi fizetjük.*

Például:

Éves vitamin előfizetés


Miért érné meg, hogy csatlakozz előfizetőink közé?

☑ Közel 20% kedvezmény éves szinten, az előfizetett termékre – A 6. és a 12. havi rendszeres Vitaking vitamin megrendelésed ingyen küldjük.* (pl, ha februárban kezded az előfizetést és mondjuk egy Multi Plus csomagot rendelsz minden hónapban, akkor a júliusi, majd a januári Multi Plusz vitaminod lesz az ingyenes)

☑ Az újság előfizetésekkel szemben, nálunk nem kell az egész évet előre kifizetned!

☑ Ingyenes a szállítás, tehát csak a vitamin árát kell fizetned, a szállítási költséget nem.

☑ 10-15%-os havi egyedi akciós vásárlási lehetőség bizonyos termékekre havonta – Olyan kedvezményekhez juthatsz egyes termékeinkből, amihez más vásárlónk nem.

☑ Ha épp szükséged lenne pluszban valamilyen vitamin kiegészítésre, csak szólj, és elküldjük a havi csomagoddal együtt. (ez nem fog az előfizetésbe tartozni, csak egyszerűen nem kell külön megrendelned)

☑ Minden hónapban ugyanazon az általad kiválasztott a napon küldjük neked a csomagot automatikusan. Erről pár nappal a csomagküldés előtt e-mailben egy emlékeztetőt küldünk. (ezen felül, persze rendelhetsz mást is, más időpontban ha szükséged van valamire az előfizetésén felül)

* az állandó csomag más akciókkal, kuponokkal, webáruházas kedvezményekkel nem összevonható, az ingyen szállítás a Magyarország területére rendelt csomagokra érvényes

Íme egy elégedett ügyfelünk visszajelzése:

Megint eltelt egy év, a napokban kaptam meg az utolsó havi vitamin csomagomat. Szeretném jelezni, hogy továbbra is igényt tartanék az éves vitamin előfizetésre.
…Hálás vagyok Önöknek, hogy immáron 5 vagy 6 éve egészségben tudhatom a családomat a készítményeik segítségével. Nagyon köszönöm!
További sikereket a vállalkozásukhoz, jó egészséget mindannyiuknak! DR. G. K.

Vajon neked szól ez az előfizetés?

Abban az esetben, ha napi szinten szedsz vitaminokat, étrend-kiegészítőket, tehát a napi rutinodba beletartozik, hogy tényleg fogyasztod, akkor igen, ajánljuk. Meg fogja érni!

Nem neked szól a havi vitamin előfizetés, ha…

Semmiképpen sem ajánlanánk, amennyiben nem tudatosan, napi rendszerességgel fogyasztasz vitaminokat, hanem csak néha napján, amikor eszedbe jut. Ha ebben az esetben jelentkezel az ajánlatunkra, akkor nagyon hamar úgy fogod gondolni, hogy nagy hiba volt a részedről benevezni ebbe az előfizetéses konstrukcióba, mivel néhány hónap múlva azt fogod észrevenni, hogy a konyhaszekrényed tele van bontatlan vitaminokkal.

Csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy benne, hogy olyan ételmódot folytatsz, amibe beletartozik a tudatos, napi szintű étrend-kiegészítés.

Minek kell szerepelnie a havi vitamin- előfizetésben?

*Két lehetőség közül választhatsz:

●  Az első lehetőség, hogy legalább 1 Vitaking havi multivitamin csomag szerepeljen a rendszeres megrendelésedben (Multi Profi Basic; Multi Profi Plus; Multi Profi Senior; Multi Profi Paleo; Multi Liquid Alap (180); Multi Liquid Plusz (180). Mellé természetesen bármilyen más Vitaking terméket választhatsz még az állandó csomagba.

● Ha pedig szeretnéd saját magad összeválogatni a számodra legmegfelelőbb összeállítást, akkor bármilyen Vitaking márkájú termékek lehetnek a rendszeres megrendelésedben, amennyiben a az állandó, minden hónapban ugyanazon termékek ára eléri a minimum 6 000 Ft-ot.

Az éves előfizetés abban az esetben érvényes, és akkor jár a 6. és a 12. havi adag ingyen, amennyiben teljesülnek az előfizetés feltételi:

● A csomagban szereplő termékek megfelelnek a fenti feltételeknek

● Minden hónapban teljesül a vásárlás, tehát egy év alatt teljesül az 6+6, tehát összesen 12 rendszeres csomag vásárlás. (ebből a 6. és 12. ingyen lesz)


Csatlakozz te is a több száz elégedett  előfizetőink közé, és élvezd ez ezzel járó előnyöket!

JELENTKEZZ MOST, ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK HAMAROSAN FELVESZI VELED A KAPCSOLATOT!