Vitamin előfizetés

Rendszeresen fogyaszt vitaminokat?

Havonta elfogy a vitamin készlet és macerás, vagy elfelejti újra beszerezni időben?  Havi rendszerességgel szerzi be vitaminjait, étrend-kiegészítőit, és úgy érzi, szívesen tenné kényelmesebbé és költséghatékonyabbá az éves vitamin vásárlását?

Vitamin csomag évente 2-szer ingyen? Igen! - Vitamin előfizetés

Váltson havi vitamin előfizetésre!

Legyen a Vitaminkirály havi vitamin- előfizetője 2019-2020-ban, és azon felül, hogy 12 hónapig postaköltség-mentesen küldjük el a megrendelt vitaminjait, a 6. és a 12. havi vitaminadagját is mi fizetjük.*

Például:

Éves vitamin előfizetés


Miért érné meg Önnek csatlakozni előfizetőink közé?

☑ Közel 20% kedvezmény éves szinten, az előfizetett termékre – A 6. és a 12. teljes rendszeres Vitaking vitamin megrendelését ingyen küldjük.* (pl, ha februárban kezdi az előfizetést és mondjuk egy Multi Plus csomagot rendel minden hónapban, akkor a júliusi, majd a januári Multi Plus vitaminja lesz az ingyenes)

☑ Az újság előfizetésekkel szemben, nálunk nem kell az egész évet előre kifizetnie

☑ Ingyenes a szállítás, tehát csak a vitamin árát kell fizetnie, a szállítási költséget nem.

☑ 10-15%-os havi egyedi akciós vásárlási lehetőség havonta – Olyan kedvezményekhez juthat egyes termékeinkből, amihez más vásárlónk nem.

☑Ha épp szüksége lenne pluszban valamilyen vitamin kiegészítésre, csak szól, és elküldjük a havi csomagjával együtt.

☑ Minden hónapban ugyanazon az Ön által kiválasztott a napon küldjük Önnek a csomagot automatikusan. Erről pár nappal a csomagküldés előtt e-mailben egy emlékeztetőt küldünk. (ezen felül, persze rendelhet mást is, más időpontban ha szüksége van valamire az előfizetésén felül)

 

* az állandó csomag más akciókkal, kuponokkal, webáruházas kedvezményekkel nem összevonható, az ingyen szállítás a Magyarország területére rendelt csomagokra érvényes

Kinek szól ez az előfizetés?

Azoknak ajánljuk, akik napi szinten fogyasztják a vitaminokat, és számukra napi rutin az, hogy mindig be is vegyék, tehát fontosnak tarják az egészségüket.

Kinek nem szól ez a havi vitamin előfizetés?

Azoknak semmiképpen sem ajánlanánk, akik nem napi rendszerességgel szednek vitaminokat, hanem csak néha napján, amikor eszükbe jut. Ők nagyon hamar úgy fogják gondolni, hogy nagy hiba volt a részükről benevezni ebbe az előfizetéses konstrukcióba, mivel néhány hónap múlva azt fogják észrevenni, hogy a konyhaszekrényük tele van bontatlan vitaminokkal.

Minek kell szerepelnie a havi vitamin- előfizetésben? *Két lehetőség közül választhat:

●  Az első lehetőség, hogy legalább 1 Vitaking havi multivitamin csomag szerepeljen a rendszeres megrendelésében (Multi Profi Basic; Multi Profi Plus; Multi Profi Senior; Multi Profi Paleo; Multi Liquid Alap (180); Multi Liquid Plusz (180). Mellé természetesen bármilyen más Vitaking terméket választhat még az állandó csomagba.

● Ha pedig szeretné saját maga összeválogatni az Ön számára legmegfelelőbb összeállítást, bármilyen Vitaking márkájú termékek lehetnek a rendszeres megrendelésében, amennyiben a termékek ára eléri a minimum 5 000 Ft-ot.


Az éves előfizetés abban az esetben érvényes, és akkor jár a 6. és a 12. havi adag ingyen, amennyiben teljesülnek az előfizetés feltételi:

● A csomagban szereplő termékek megfelelnek a fenti feltételeknek

● Minden hónapban teljesül a vásárlás, tehát egy év alatt teljesül az 6+6, tehát összesen 12 rendszeres csomag vásárlás. (ebből a 6. és 12. ingyen lesz)


Csatlakozzon Ön is havi előfizetőink közé, és élvezze ez ezzel járó előnyöket!

JELENTKEZZEN MOST, ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK HAMAROSAN FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT!