Vitaminkirály Hűségpontok

Hűség pontok – regisztrált vásárlóinknak

Bármilyen terméket vásárolsz meg a Vitaminkirály Webáruházban, a termékekhez kapcsolódó hűségpontok elkezdenek gyülekezni felhasználói fiókodban (ehhez először regisztrálni kell itt).

Minden elköltött összeg 3%-a jóváíródik a felhasználói fiókban.  A pontok kedvezményre válthatók. 1 pont értéke 1 Ft. A kapott pontokat felhasználhatod a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor.

Hogyan használhatod fel a bónusz pontjaid?

Vásárolj rendszeresen, de legalább évente négyszer. Amikor legközelebb visszatérsz vásárolni, akkor a Kosár oldalon megadhatod, hogy felhasználod-e a bónuszod, vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszaid tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatod 90 napon belül. Ha felhasználod a meglévő bónuszod, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból.

Kombináld a kedvezményeket

Egyszerre több kedvezményt is felhasználhatsz. Előfordulnak a webáruházban olyan kuponok, melyek nem használhatóak más akciókkal, de a hűségpontok ilyen esetekben is levonhatóak. Vagy ha egy eleve akciós terméket néztél ki és tettél a kosarába, és a kosárérték elérte a 5000Ft-ot, akkor azt is ingyen szállítjuk házhoz, ráadásul ebben a vásárlásban is felhasználhatod bónuszpontjaid is és azok beváltásával csökkentheted a fizetendő összeget.