100% pénzvisszafizetési garancia

A teljes vételárat visszafizetjük 1 éven belül, ha Ön elégedetlen!

A Vitaminkirály webáruház 100% elégedettségi garanciát nyújt Önnek a törvényben előírt garancián felül. Egy éven belül bármikor visszafizetjük Önnek a megvásárolt termék teljes vételárát, amennyiben valami miatt nem elégedett vele. Teljesen nyugodt lehet a vásárláskor, mert 365 napja van eldönteni, hogy jó üzletet ajánlottunk vagy sem.

Garantált elégedettség

Az Ön elégedettsége garantált a vásárlástól számított egy teljes éven át! Tény, hogy egész Magyarországon a Vitaminkirály Internet Szaküzlet az egyetlen, ahol a forgalmazott termékekre teljes körű elégedettségi garanciát vállalunk ilyen feltételekkel.

Bátran megtehetjük ezt. Egyrészt minden termékünket magunk is kipróbáltunk, nap mint nap fogyasztjuk és gyermekeinknek is ezeket adjuk. Másrészt az összes termékünk rendelkezik az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével.

A 365 napos 100%-os pénz visszatérítési garancia étrend-kiegészítő termékeinkre vonatkozik, a “Műszerek” kategóriában található termékekre (pl. víztisztító berendezések, vérnyomásmérő, vércukormérő készülék, stb.) a törvény által előírt 14 napos pénz-visszafizetési garancia érvényes.

Ha problémája merülne fel a vásárolt készülékkel, kérjük, forduljon az illetékes garancia szervízhez!

A szavatosság, elállás feltételeit elolvashatja részletesen itt…