Egészség hírek

Milyen étrend-kiegészítőt válasszak a gyereknek?

Május utolsó vasárnapján a gyerekeket ünnepeljük.  Ez a nap csupa móka, kacagás, játék a számukra. Az egészséges gyerekek vidámak, energikusak egyszóval örökmozgók.  Aligha van vidámabb látvány, mint a futkározástól, hancúrozástól, önfeledt játéktól kipirult és csupa kosz gyerekarc. A legbugyutább játék is hasznos, mert a felnőtt élet játékszabályaira készít fel, a sok mozgás, pedig az egészséges testi fejlődés szükséglete. A boldog gyermekkor és a tápanyagok A gyerekkor erről szól, vagy erről kellene, hogy szóljon. De mi .

D-vitamin hiány és gyógyulási esélyek

D-vitamin-hiány - hogyan függ össze a gyógyulási eséllyel?
Hogyan függ össze a D-vitamin szint a gyógyulási eséllyel? Dr. Szabó András, a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyerekgyógyászati Klinikájának igazgatója szerint a súlyos D-vitamin-hiány a halálozás kockázatát 50 százalékkal növeli a súlyos és krónikus betegeknél. Ezért lenne szerinte elengedhetetlen minden pl. rákos vagy kardiovaszkuláris betegségben szenvedő beteg D-vitamin szintjét normalizálni a kezelés mellett. Ám ennek a vitaminnak a hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Milyen betegségek kialakulását segíti elő a D-vitamin-hiány? Magyarországon .

Ajándék D-vitamin a rendelése mellé

Ajándék D-vitamin a rendelése mellé! Szerezze meg most!
Májusi eső aranyat ér, tartja a mondás, és ez igaz is, mivel a növények fejlődéséhez nélkülözhetetlen. Ám a felhők mögül csak egyszer-egyszer előbújó nap, nem mondhatnánk, hogy bőségesen biztosítja D-vitamin szükségletünket. Főleg ha zárt helységekben töltjük napjaink nagy részét. Mert ugye nem a napfény látványától, hanem a bőrünket ért napsugárzás hatására termelődik D-vitamin a szervezetünkben. Ezért arra gondoltunk, hogy az elkövetkező néhány borongós napban egy különleges ajánlat lesz érvényes az áruházunkban. Most azon felül, hogy .