C vitamin gyerekeknek

C-vitamin rágótabletták a kicsiknek

A gyerekek egészséges fejlődéséhez szükség van vitaminokra és ásványi anyagokra! Mi van, ha a gyerek nem eszik minden nap megfelelő mennyiségű C-vitaminban gazdag zöldséget és gyümölcsöt? Akkor célszerű pótolni, például gyümölcs ízű rágótabletták segítségével.

Finom, 500 mg C-vitamin rágótabletták gyerekeknek, növényi összetevőkkel gazdagítva.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • 5.00 out of 5

  Acerola C-500 málnás (40 rágótabletta)

  2 170 Ft

  Ez a C-vitamin rágótabletta úgy lett gyerekbarát termék, hogy nem kellett kompromisszumot kötni a minőség és a használhatóság kárára. Egy olyan vitamin terméknél, amit arra szánunk, hogy a gyerekek megegyék, nem mellékes az íz. Az Acerola C-500 finom. Az ízeket a természetes gyümölcskivonatok biztosítják.

 • 0 out of 5

  Acerola C-500 Epres (40 rágótabletta)

  2 170 Ft

  A Vitaking Acerola C-500 nem egy átlagos C-vitamin készítmény. Finom,kissé savanykás, eper ízesítésű, 500 mg C-vitamint tartalmazó rágótabletta, ami kitűnően alkalmas mint a gyerekek, mind a felnőttek napi C-vitamin szükségleteinek kielégítésére.  A C-vitaminon kívül tartalmaz acerola cseresznye port, fekete áfonya kivonatot,csipkebogyó port, fekete ribizli kivonatot, citrus-bioflavonoidokat, rutint és hajdina port.

 • 0 out of 5

  Fruit Tablets C-vitamin 130db

  4 620 Ft

  A Vitaking Fruit Tablets C-vitaminja természetes gyümölcsökből készült, hozzáadott cukor nélkül. Gyümölcstablettáink nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert vagy genetikailag módosított összetevőket.