Vitaminok gyerekeknek

A gyerekek eg√©szs√©ges fejlŇĎd√©s√©hez sz√ľks√©g van vitaminokra √©s √°sv√°nyi anyagokra! De mitŇĎl lesz eg√©szs√©ges a gyerek, ha a szupermarketek k√≠n√°lata nem tartalmazza a nagyi kertj√©nek gy√ľm√∂lcseiben rejlŇĎ gazdag vitamin √©s √°sv√°nyi anyag √∂sszet√©telt? Akkor kell egy kis seg√≠ts√©g!

Vitaminok kicsiknek és nagyobbaknak!

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

 • 4.60 out of 5

  Vitaking Vitemix – multivitamin szirup

  3 600 Ft

  A Vitemix √≠zletes n√∂v√©nyi kivonatok √©s  vitaminok foly√©kony kombin√°ci√≥ja, √≠gy a legkisebbek is hamar megszeretik, √©s k√∂nnyen fogyaszthatj√°k. Olyan fontos vitaminokat tartalmaz, mint a C-vitamin, E-vitamin, D-vitamin, B√©ta Karotin (az A-vitamin elŇĎvitaminja) √©s B-vitaminok. Ezen k√≠v√ľl rengeteg r√©pa- b√ļzacs√≠ra- √©s csipkebogy√≥ kivonat van benne.

 • 5.00 out of 5

  Vitaking Immuno szirup 200 ml

  3 340 Ft

  Mi a bajuk a gyereknek a vitaminokkal √©s √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎkkel? Az, hogy “f√ļ√ļ√ļ√ļj” √≠ze van! A Vitaking Immuno szirup ‚Äď egy kimondottan j√≥√≠zŇĪ, speci√°lis gy√≥gyn√∂v√©ny, vitamin √©s √°sv√°nyi anyag √∂ssze√°ll√≠t√°s gyermekeknek. Nagyon finom, √≠gy legkisebbek is hamar megszeretik, √©s k√∂nnyen fogyaszthatj√°k. Tartalmaz B6 vitamint, E-vitamint, van benne cink, r√©z, √©s h√°romf√©le gy√≥gyn√∂v√©ny kivonat: astragalus (k√≠nai cs√ľdfŇĪ), csipkebogy√≥ √©s szib√©riai ginseng.

 • 5.00 out of 5

  Vitaking – Echinax szirup 200 ml

  3 600 Ft

  A Vitaking Echinax szirup ‚Äď egy kimondottan j√≥√≠zŇĪ, speci√°lis gy√≥gyn√∂v√©ny, √©s √°sv√°nyi anyag √∂ssze√°ll√≠t√°s gyermekeknek. A kicsik hamar megszeretik, √©s k√∂nnyen fogyaszthatj√°k. Van benne cink, r√©z, valamint bodzavir√°g kivonat, kasvir√°g kivonat, szib√©riai ginseng √©s csipkebogy√≥ kivonat.

 • 4.43 out of 5

  VitaFer¬ģ mikrokapszul√°s vas szirup120 ml

  2 440 Ft

  Meg√ļjult v√°ltozat! V√°ltozatlan √≠z √©s minŇĎs√©g! Lipofer¬ģ mikrokapszul√°t tartalmaz√≥ forma!  A Vitafer mikrokapszul√°s, foly√©kony vask√©sz√≠tm√©ny kiv√°l√≥an sz√≠v√≥dik fel a szervezetben. A hagyom√°nyos vask√©sz√≠tm√©nyekkel ellent√©tben nincs f√©mes mell√©k√≠ze, √©s nem okoz em√©szt√©si probl√©m√°kat. A vason k√≠v√ľl B6- √©s B12-vitaminokat is tartalmaz. A vas hozz√°j√°rul a norm√°l szellemi mŇĪk√∂d√©s fenntart√°s√°hoz, a norm√°l v√∂r√∂sv√©rsejt- √©s hemoglobin-k√©pzŇĎd√©shez √©s r√©szt vesz a norm√°l energiatermelŇĎ anyagcsere folyamatokban.

 • 5.00 out of 5

  D3-vitamin Epres (210 rágótabletta)

  4 110 Ft

  Nem szereted lenyelni a tablett√°kat, vagy kapszul√°kat? Akkor ezt az igaz√°n finom D3-vitamin r√°g√≥tablett√°t  Neked tal√°lt√°k ki! K√≥stold meg, √©s √©lvezd a finom eper √≠zt, valamint a D-vitamin elŇĎny√∂s hat√°sait! Amennyiben nem jutsz elegendŇĎ napf√©nyhez, mindenk√©pp p√≥told D-vitamin sz√ľks√©gleted, p√©ld√°ul ezzel a remek k√©sz√≠tm√©nnyel, mely a felnŇĎttek √©s gyermekek k√∂r√©ben is osztatlan sikert aratott.

 • 5.00 out of 5

  Acerola C-500 málnás (40 rágótabletta)

  2 170 Ft

  Ez a C-vitamin r√°g√≥tabletta √ļgy lett gyerekbar√°t term√©k, hogy nem kellett kompromisszumot k√∂tni a minŇĎs√©g √©s a haszn√°lhat√≥s√°g k√°r√°ra. Egy olyan vitamin term√©kn√©l, amit arra sz√°nunk, hogy a gyerekek megegy√©k, nem mell√©kes az √≠z. Az Acerola C-500 finom. Az √≠zeket a term√©szetes gy√ľm√∂lcskivonatok biztos√≠tj√°k.

 • 4.50 out of 5

  Mega Vitamin Tiniknek (90) – Vitaking

  3 200 Ft

  A vitaminok az √©lethez n√©lk√ľl√∂zhetetlen szerves vegy√ľletek, melyeket a gyerekek szervezete nem, vagy nem kellŇĎ mennyis√©gben k√©pes elŇĎ√°ll√≠tani. A gyermekek optim√°lis fizikai √©s szellemi eg√©szs√©g√©hez valamennyi vitaminb√≥l sz√ľks√©g van a megfelelŇĎ mennyis√©gre, mindennap. Ez a Mega Vitamin kifejezetten a tin√©dzser koroszt√°ly sz√°m√°ra kifejlesztett napi multivitamin.

 • 3.93 out of 5

  Multivitamin meggyes (90 rágótabletta)

  5 010 Ft

  A gyermekek kev√©s gy√ľm√∂lcs√∂t √©s z√∂lds√©get fogyasztanak, emiatt hi√°nyt szenvedhetnek k√ľl√∂nf√©le vitaminokb√≥l √©s √°sv√°nyi anyagokb√≥l. Pedig eg√©szs√©g√ľkh√∂z √©s optim√°lis fejlŇĎd√©s√ľkh√∂z valamennyi vitaminb√≥l sz√ľks√©g van a megfelelŇĎ mennyis√©gre, mindennap. Ez a finom, r√°g√≥tablett√°s, meggy √≠zŇĪ multivitamin k√©sz√≠tm√©ny a legkisebbek ig√©nyeinek megfelelŇĎen lett √∂ssze√°ll√≠tva.

 • 4.85 out of 5

  Halolaj Omega-3 Kids (Tg) 100 – Vitaking

  3 920 Ft

  Az Omega-3 Kids a magas DHA tartalm√ļ halolaj (triglicerid halolaj term√©szetes form√°ban) kifejezetten gyerekek sz√°m√°ra k√©sz√ľlt. A meg√ļjult v√°ltozat kellemes, citrom illat√ļ, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen k√∂nnyen megszeretik a gyerekek, √©s sz√≠vesen fogyasztj√°k. Magas hat√≥anyagtartalom kapszul√°nk√©nt 500mg halolajban: EPA 100mg; DHA 150mg. Ha gyermek√©nek v√°laszt Omega 3 kieg√©sz√≠t√©st, mindig n√©zze meg a term√©k c√≠mk√©j√©t. V√°lassza a magas hat√≥anyagtartalm√ļ kieg√©sz√≠tŇĎket!

 • 5.00 out of 5

  D3-vitamin Epres rágótab (90) Vitaking

  2 210 Ft

  Nagyon finom, eper √≠zes√≠t√©sŇĪ r√°g√≥tabletta. A D-vitamin (D3-vitamin) zs√≠rban old√≥dik, amely naps√ľt√©ssel √©s megfelelŇĎ √©tkez√©ssel ker√ľl a szervezet√ľnkbe. Nem szereted lenyelni a tablett√°kat, kapszul√°kat? Akkor ezt az igaz√°n finom D3-vitamin r√°g√≥tablett√°t Neked tal√°lt√°k ki! K√≥stold meg, √©s √©lvezd a finom eper √≠zt, valamint a D-vitamin elŇĎny√∂s hat√°sait!

 • 0 out of 5

  Acerola C-500 Epres (40 rágótabletta)

  2 170 Ft

  A Vitaking Acerola C-500 nem egy √°tlagos C-vitamin k√©sz√≠tm√©ny. Finom,kiss√© savanyk√°s, eper √≠zes√≠t√©sŇĪ, 500 mg C-vitamint tartalmaz√≥ r√°g√≥tabletta, ami kitŇĪnŇĎen alkalmas mint a gyerekek, mind a felnŇĎttek napi C-vitamin sz√ľks√©gleteinek kiel√©g√≠t√©s√©re.  A C-vitaminon k√≠v√ľl tartalmaz acerola cseresznye port, fekete √°fonya kivonatot,csipkebogy√≥ port, fekete ribizli kivonatot, citrus-bioflavonoidokat, rutint √©s hajdina port.

 • 0 out of 5

  TŇĎzeg√°fonya koncentr√°tum – Vitaking

  3 670 Ft

  A tŇĎzeg√°fonya a h√°rom √Čszak-Amerik√°ban ŇĎshonos gy√ľm√∂lcs egyike, a fekete √°fonya √©s a szŇĎlŇĎ mellett. Ez a term√©k egy k√ľl√∂nleges kivonat, tŇĎzeg√°fonya koncentr√°tum por√≠tva 50:1. Egy kapszula megfelel 4200 mg friss tŇĎzeg√°fony√°nak. (napi adagja, ami 3 kapszula, megfelel 12600 mg tŇĎzeg√°fony√°nak) Ha tŇĎzeg√°fonya k√©sz√≠tm√©nyt v√°s√°rolsz, mindig n√©zd meg a c√≠mk√©n az √∂sszetevŇĎk list√°j√°t! V√°laszd a magas hat√≥anyag tartalmat!

 • 4.67 out of 5

  Multi Profi Tini csomag (30) – Vitaking

  5 860 Ft

  A Multi Teens Profi vitamincsomag kifejezetten a tini koroszt√°ly szervezet√©nek ig√©nyei alapj√°n lett √∂ssze√°ll√≠tva. Minden fontos vitamint, √°sv√°nyi anyagot, tartalmaz, amivel c√©lszerŇĪ kieg√©sz√≠teni a fejlŇĎd√©sben l√©vŇĎ koroszt√°ly mindennapi √©trendj√©t. Ezen fel√ľl a napi adagban van m√©g Omega-3 halolaj, tŇĎzeg√°fonya koncentr√°tum, √©s egy nagyon finom eper √≠zŇĪ D3 vitamint r√°g√≥tabletta. Ha multivitamint v√°s√°rol mindig n√©zze meg az √∂sszetevŇĎk c√≠mk√©j√©t. Ne √©rje be a napi javasolt adagok t√∂red√©k√©t tartalmaz√≥ olcs√≥ k√©sz√≠tm√©nyekkel!

 • 5.00 out of 5

  VitaDrink italpor (10 tasak) – Vitaking

  3 080 Ft

  Nem szereted a tablett√°kat √©s a kapszul√°kat? A Vitaking VitaDrink egy kellemes √≠zŇĪ, m√°ln√°s multivitamin italpor 1000 mg C-vitaminnal, B-vitaminokkal √©s jelentŇĎs mennyis√©gŇĪ √©rt√©kes √°sv√°nyi anyaggal. Az √°sv√°nyi anyagok k√∂z√ľl elsŇĎsorban k√°liumot, magn√©ziumot, kr√≥mot, cinket kisebb mennyis√©gben mang√°nt, √©s n√°triumot is tartalmaz. K√≥stold meg √©s szeresd meg ūüôā V√°laszd ezt a sz√©nsavas √ľd√≠tŇĎitalok helyett, √©s t√∂ltŇĎdj fel vitaminokkal √©s √°sv√°nyi anyagokkal!

  Nagyobb kiszerelésben ide kattintva találod!

 • 5.00 out of 5

  Cink 23mg (60 rágótabletta) РVitaking

  2 820 Ft

  A Vitaking Cink Immuno r√°g√≥tabletta igaz√°n k√ľl√∂nleges, komplex k√©sz√≠tm√©ny, mivel a cinken k√≠v√ľl C-vitamint √©s B√≠bor kasvir√°got is tartalmaz. Enyh√©n narancsos, √©desk√©s √≠zŇĪ  r√°g√≥tabletta, ami m√°r a sz√°jban felold√≥dik, √≠gy k√∂zvetlen√ľl a sz√°j ny√°lkah√°rty√°n kereszt√ľl sz√≠v√≥dik fel. A tablett√°k kellemes √≠zŇĪek, √≠gy gyermekeknek is nyugodtan odaadhatjuk. Mivel nem kell egyben lenyelni, √≠gy sokkal k√∂nnyebben fogyaszthat√≥ a gyerekeknek is.

 • 5.00 out of 5

  C-vitamin (aszkorbinsav) por 150g

  1 675 Ft

  A C-vitamint legtiszt√°bb √©s egyben legolcs√≥bb form√°ban ezzel lehet p√≥tolni. Dobozonk√©nt 150gr aszkorbinsavat tartalmaz. Igaz√°n gazdas√°gos kiszerel√©s. EgyszerŇĪen elkeverhetŇĎ te√°ban, vagy ak√°r limon√°d√© is k√©sz√≠thetŇĎ belŇĎle. 1/2 mokk√°skan√°l kb. 1000mg C-vitaminnak felel meg, √≠gy √©rdemes sz√°molni az adagol√°sn√°l.

  Az akci√≥s term√©k minŇĎs√©g megŇĎrz√©si ideje: 2023.03.10.

 • 0 out of 5

  Vitaking – Appetito szirup 200ml

  2 950 Ft

  A Vitaking Appetito szirup ‚Äď egy kimondottan j√≥√≠zŇĪ, speci√°lis gy√≥gyn√∂v√©ny √∂ssze√°ll√≠t√°s gyermekeknek az eg√©szs√©ges √©tv√°gy√©rt √©s em√©szt√©s√©rt. A legkisebbek is hamar megszeretik, √©s k√∂nnyen fogyaszthatj√°k. A benne l√©vŇĎ g√∂r√∂gsz√©na hozz√°j√°rul az √©tv√°gyhoz √©s seg√≠ti a gyomor fiziol√≥giai PH egyens√ļly√°t. A s√°rga t√°rnics gy√∂k√©r seg√≠ti az em√©szt√©st!

   

 • 0 out of 5

  Vitaking Multivitamin szirup m√©hpempŇĎvel 100ml

  3 670 Ft

  A Vitaking Multivitamin szirup vitaminokat, cinket √©s m√©hpempŇĎt tartalmaz√≥ foly√©kony √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎ m√©zzel √©des√≠tve. 100% alkoholmentes, ez√©rt gyerekeknek √©s felnŇĎtteknek is aj√°nljuk.

  Finom és egészséges!

  • A B1-, B2-, B6-, B-12 vitaminok hozz√°j√°rulnak az idegrendszer norm√°l mŇĪk√∂d√©s√©hez.
  • A cink hozz√°j√°rul az immunrendszer norm√°l mŇĪk√∂d√©s√©hez, √©s a norm√°l szellemi mŇĪk√∂d√©s fenntart√°s√°hoz.
  • A C-vitamin hozz√°j√°rul a  az immunrendszer norm√°l mŇĪk√∂d√©s√©hez, valamint a norm√°l kollag√©nk√©pzŇĎd√©shez √©s ezen kereszt√ľl a norm√°l csontozat fenntart√°s√°hoz
 • 0 out of 5

  Vitaking Propolisz szirup 100 ml

  3 670 Ft

  A Vitaking Propolisz szirup kasvir√°g kivonatot, m√©hpempŇĎt, propoliszt, C-vitamint √©s cinket tartalmaz√≥ foly√©kony √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎ m√©zzel √©des√≠tve. 100% alkoholmentes, ez√©rt gyerekeknek √©s felnŇĎtteknek is aj√°nljuk. Napi adagja (15ml) 357mg Propolisz kivonatot,  178,5mg kasvir√°g kivonatot,  178,5mg m√©hpempŇĎt, 35mg C-vitamint, 7,5mg cinket √©s 1,5mg szŇĎlŇĎmag kivonatot tartalmaz.

 • 0 out of 5

  Vitaking L√°ndzs√°s √ļtifŇĪ szirup 150ml

  3 210 Ft

  A Vitaking L√°ndzs√°s √ļtifŇĪ szirup egy k√ľl√∂nleges, finom, m√©z alap√ļ, gy√≥gyn√∂v√©nykivonatokat tartalmaz√≥ √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎ.  100% alkoholmentes, ez√©rt gyermekeknek √©s felnŇĎtteknek is aj√°nljuk.

  Hatóanyagok 15 ml-ben Mennyiség NRV%
  L√°ndzs√°s √ļtifŇĪ 20:1 kivonat 20,1 mg **%
  Kamilla 20:1 kivonat 9,9 mg **%
  KakkukfŇĪ 20:1 kivonat 5,1 mg **%
  NRV%: referencia beviteli √©rt√©k felnŇĎttek sz√°m√°ra
  **%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva
 • 0 out of 5

  Vitaking FloraPro √©lŇĎfl√≥r√°s r√°g√≥tabletta (30)

  2 360 Ft

  A Vitaking FloraPro term√©k egy szabadalmaztatott bevon√°si elj√°r√°ssal k√©sz√ľlt √©lŇĎfl√≥r√°s term√©k. A 6 k√ľl√∂nf√©le bakt√©riumot dupla bevonat v√©di am√≠g el nem jut a ‚Äúlak√≥hely√©re‚ÄĚ azaz a vastagb√©lbe. M√°s hasonl√≥ term√©k eset√©ben m√°r a gyomorsav semleges√≠ti a bakt√©riumokat, m√©g mielŇĎtt bejutn√°nak a sz√ľks√©ges b√©lszakaszba.
  A dupla bevonat megv√©di ezeket a bakt√©riumokat a gy√°rt√°s sor√°n fell√©pŇĎ behat√°sokt√≥l (elsŇĎ r√©teg) √©s a gyomorban tal√°lhat√≥ erŇĎs savakt√≥l (m√°sodik r√©teg).  Mindegyikben 109 √©lŇĎ sejt van, a garancia-idŇĎ v√©g√©ig. A FloraPro k√ľl√∂nleges √∂sszetevŇĎje az izomalt, ami egy olyan √©trendi rost, amely t√°pl√°l√©kul szolg√°l ezen hasznos bakt√©rium t√∂rzsek sz√°m√°ra a vastagb√©lben. Az izomalt elŇĎnye m√°s (inulin vagy frukto-oligoszacharid) √∂sszetevŇĎt tartalmaz√≥ √©lŇĎfl√≥r√°s term√©kekhez k√©pest az, hogy sokkal kevesebb embernek okoz kellemetlen em√©szt√©si panaszokat. Azoknak is √©rdemes kipr√≥b√°lniuk, akik kor√°bban az√©rt hagytak fel a az √©lŇĎfl√≥r√°s term√©kek szed√©s√©vel, mert ezekre az √∂sszetevŇĎkre voltak √©rz√©kenyek.

  A tabletta tej, glut√©n, sz√≥ja √©s cukormentes. Nem tartalmaz GMO √∂sszetevŇĎket. Veget√°ri√°nusok is fogyaszthatj√°k.

   

 • 5.00 out of 5

  Super Kids folyékony multivitamin 500ml

  6 750 Ft

  A Super Kids foly√©kony multivitamin gyerekeknek egyed√ľl√°ll√≥ vitamin, √©s szuper√©lelmiszer kever√©k term√©szetes gy√ľm√∂lcs kivonatokkal. A vitaminokon √©s √°sv√°nyi anyagokon k√≠v√ľl Citrus-bioflavonoidokat, Spirulina port, Lucerna port, √©s Brokkoli port is tartalmaz. Finom narancsos √≠ze miatt sz√≠vesen fogyasztj√°k √∂nmag√°ban is, de belekeverhetŇĎ gy√ľm√∂lcsl√©be is.

  • Veg√°n, GMO-√©s glut√©nmentes
  •  Kiszerel√©s form√°tum: folyad√©k
  •  Mennyis√©g: 500 ml
 • 0 out of 5

  Vitaking FloraPro √©lŇĎfl√≥r√°s r√°g√≥tabletta (60)

  4 250 Ft

  A Vitaking FloraPro term√©k egy szabadalmaztatott bevon√°si elj√°r√°ssal k√©sz√ľlt √©lŇĎfl√≥r√°s term√©k. A 6 k√ľl√∂nf√©le bakt√©riumot dupla bevonat v√©di am√≠g el nem jut a ‚Äúlak√≥hely√©re‚ÄĚ azaz a vastagb√©lbe. M√°s hasonl√≥ term√©k eset√©ben m√°r a gyomorsav semleges√≠ti a bakt√©riumokat, m√©g mielŇĎtt bejutn√°nak a sz√ľks√©ges b√©lszakaszba.
  A dupla bevonat megv√©di ezeket a bakt√©riumokat a gy√°rt√°s sor√°n fell√©pŇĎ behat√°sokt√≥l (elsŇĎ r√©teg) √©s a gyomorban tal√°lhat√≥ erŇĎs savakt√≥l (m√°sodik r√©teg).  Mindegyikben 109 √©lŇĎ sejt van, a garancia-idŇĎ v√©g√©ig. A FloraPro k√ľl√∂nleges √∂sszetevŇĎje az izomalt, ami egy olyan √©trendi rost, amely t√°pl√°l√©kul szolg√°l ezen hasznos bakt√©rium t√∂rzsek sz√°m√°ra a vastagb√©lben. Az izomalt elŇĎnye m√°s (inulin vagy frukto-oligoszacharid) √∂sszetevŇĎt tartalmaz√≥ √©lŇĎfl√≥r√°s term√©kekhez k√©pest az, hogy sokkal kevesebb embernek okoz kellemetlen em√©szt√©si panaszokat. Azoknak is √©rdemes kipr√≥b√°lniuk, akik kor√°bban az√©rt hagytak fel a az √©lŇĎfl√≥r√°s term√©kek szed√©s√©vel, mert ezekre az √∂sszetevŇĎkre voltak √©rz√©kenyek.

  A tabletta tej, glut√©n, sz√≥ja √©s cukormentes. Nem tartalmaz GMO √∂sszetevŇĎket. Veget√°ri√°nusok is fogyaszthatj√°k.

   

 • 0 out of 5

  C + D3 folyékony vitamin 500ml

  6 250 Ft

  A Sv√©dorsz√°gban gy√°rtott Swedish Nutra C+D3 vitamin egy finom, narancs √≠zes√≠t√©sŇĪ foly√©kony √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎ cinkkel kieg√©sz√≠tve, amely t√°mogatja az immunrendszer mŇĪk√∂d√©s√©t.   A Swedish Nutra foly√©kony C+D3 vitamin term√©szetes gy√ľm√∂lcsarom√°val k√©sz√ľlt.

  • Veg√°n, GMO-√©s glut√©nmentes
  • Kiszerel√©s form√°tum: folyad√©k
  • Mennyis√©g: 500 ml