C-vitamin

A C-vitamin hozzájárul:

C-vitamin 1000 mgAz immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál műkö­déséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez, az E- vitamin redukált formájának regenerálásához, fokozza a vas felszívódását.

Ezen kívül hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül: az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához, a fogíny normál állapotának fenntar­tásához, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz., és a fogak normál állapotának fenntartásához.

1937-ben ketten is a C-vitaminnal kapcsolatos kutatásaikért kaptak Nobel díjat. Haworth kémiai kategóriában, mert feltérképezte a szerkezetét, Szent-Györgyi pedig orvosit, mert a biológiai hatását kutatta sikerrel.

Eltelt több mint 80 év azóta év azóta, hogy Szent-Györgyi doktor rájött a C-vitamin előnyeire, és arra, hogy mennyit kell fogyasztani belőle. Vezessük be a gyakorlatba!

Megjelenítve 1–12 / 16 találat