1000 mg-os C-vitamin csipkebogyóval (100db)

2 400 Ft
24 Ft /db

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin a szervezetünk számára. Amennyiben nem eszel megfelelő mennyiségű és minőségű zöldséget és gyümölcsöt minden nap (márpedig ki eszik manapság?) akkor célszerű kiegészíteni az étrended. Főleg ha az átlagnál jóval aktívab életmódot folytatsz akár szellemileg, akár fizikailag. Ez a Vitaking C-vitamin 1000 termékünk C-vitamin és csipkebogyó kombinációja. Tablettánként 1000 mg C-vitamint és 25 mg csipkebogyót is tartalmaz.

Leírás

1000 mg-os C-vitamin csipkebogyóval

A C-vitamin kiemelkedő fontosságú a szervezetünk számára, és a Vitaking 1000 mg-os C-vitamin ezt a létfontosságú tápanyagot a kiváló minőségben és hatóanyag-tartalommal kínálja.  Tablettánként 25mg csipkebogyót is tartalmaz, mely a természet egyik legkiválóbb C-vitamin forrása.

Válaszd a minőséget és magas hatóanyag tartalmat, és töltődj fel minden nap C-vitaminnal és csipkebogyóval.  Ennek a vitaminnak vitaminnak rengeteg feladata van a szervezetben, és kortól, nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van rá.

A C-vitamin hozzájárul:

  • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
  • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál műkö­déséhez.
  • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Az immunrendszer normál működéséhez.
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
  • Az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.
  • Fokozza a vas felszívódását.
  • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
    • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
    • A normál csontozat és a porcok fenntartásához.
    • A fogíny és a bőr normál állapotának fenntar­tásához.
    • A fogak normál állapotának fenntartásához.

C-vitamin vagy aszkorbinsav

A C-vitamin az 1920-as évek végén fedezte fel Szent-Györgyi Albert. Egy ismeretlen anyagot talált a mellékvesében, megállapította az összetételét, majd elnevezte aszkorbinsavnak. (Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (jelentése: skorbut)) Később azt is felfedezte, hogyan lehet nagy mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. (Szerves vegyületnek alapvetően a széntartalmú vegyületeket tekintik. Az összes vitamin ilyen, van bennük szén-szén és / vagy szén-hidrogén kötés) Ez egy konkrét szerkezetű molekula, ha gyümölcsből vonják ki, ha zöldségből vonják ki, ha laboratóriumban állítják el, akkor is ugyanazt a vegyületet kapjuk. Szent-Györgyi azt mondta, hogy az aszkorbinsavat kilós kiszerelésben kellene árulni a boltok polcain. Ám azóta is megy a vita azon, hogy mennyi is az ajánlott napi szükséglet C-vitaminból. 60 mg? Vagy 500 mg, esetleg 1000 mg? Csak egy egyszerű példa. Ha egy 1 kg-os tengerimalacnak, a napi elfogyasztott zöldségeken és gyümölcsökön túl 30mg  C-vitamin kiegészítésre van szüksége, akkor könnyen kiszámolható, hogy mennyi a C-vitamin igénye egy 60kg-os embernek. Nem?

Kisebb kiszerelésben megtalálod itt!

További információk

Tömeg 100 g
Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség

1 tabletta

Tudnivalók

Száraz hűvös helyen sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Kiszerelés

100 tabletta

ogyei-szam

20375/2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„1000 mg-os C-vitamin csipkebogyóval (100db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…