Akció!
C-Vitamin 1000 mg + csipkebogyóval
Vitaking_kapszula_C_vitamin_10001000 mg-os C-vitamin 25 mg csipkebogyóval kiegészítve

C-vitamin 1000 mg – Vitaking (100)

5 az 5-ből 5 vásárlói értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

2320 Ft 2088 Ft (20,88 Ft/db)

A C-vitamin vízben oldódik és egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. Ez a Vitaking C-vitamin 1000 termékünk C-vitamin és csipkebogyó kombinációja. Tablettánként 1000 mg C-vitamint és 25 mg csipkebogyót is tartalmaz. A csipkebogyó jelentős C-vitamin forrás, és állítólag hasznos, ha a C-vitaminnal együtt fogyasztjuk.

Termékleírás

100 db-os 1000 mg-os C-vitamin csipkebogyóval kiegészítve

A C-vitamin egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. Számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul vízoldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása. A Vitaking 1000 mg-os C-vitamin termék plusz hozzáadott csipkebogyóval van kiegészítve.  A csipkebogyó a természetben előforduló legjobb C-vitamin forrás.

C-vitamint szedni ma már alap. Ez a Vitaking 1000mg-os C-vitamin az átlagnál több csipkebogyót tartalmaz, tablettánként 25 mg található benne ebből az értékes tápanyagból. Remek összeállítás,  kiváló ár/érték arány. A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetben, és kortól, nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van rá.

A C-vitamin hozzájárul:

 • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
 • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
 • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
 • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • Az immunrendszer normál működéséhez.
 • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
 • fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
 • Az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.
 • Fokozza a vas felszívódását.
 • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
  • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A normál csontozat fenntartásához.
  • A porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A fogíny normál állapotának fenntar­tásához.
  • A bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz.
  • A fogak normál állapotának fenntartásához.

Egy kis történelem – és a név eredete

Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta.

Később Szegeden felfedezte, hogy hogyan lehet nagyobb mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. (Szerves vegyületnek alapvetően a széntartalmú vegyületeket tekintik. Az összes vitamin ilyen, van bennük szén-szén és / vagy szén-hidrogén kötés)

Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (jelentése: skorbut)

C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk.

Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég  gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

17151/2015

Tudnivalók:

Száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! 

Kiszerelés:

100 tabletta

5 értékelés a termékre: C-vitamin 1000 mg – Vitaking (100)

 1. 5 / 5

  :

  Több éve szedjük a családban ezt a C vitamint, a téli megfázások azóta szinte teljesen elkerülnek bennünket. Jobban bízom ebben a termékben, mint a patikai c vitaminokban, nagyon jó a tapasztalatom vele.

 2. 5 / 5

  :

  Évek óta vásároljuk, nagyon jó C vitaminnak tartjuk.

 3. 5 / 5

  :

  A legtöbb vitamint beveheted a reggeli étkezés közben, így a nap során élvezheted előnyeiket, és a felszívódásukat is segíted. Milyen vitamin a C-vitamin is.

 4. 5 / 5

  :

  Bár úgy gondolom megfelelő mennyiségű C vitamint tartalmaz az étrendem,mégis napi 1 tablettát szedek belőle,hogy biztos legyek.Gyermekkorom kedvenc lekvárja volt a “” -csipkebogyó lekvár jó érzés,hogy a termék a C vitamin és a csipkebogyó kombinációja.Férjemmel együtt mindketten fogyasztjuk.

 5. 5 / 5

  :

  Bár úgy gondolom megfelelő mennyiségű C vitamint tartalmaz az étrendem,mégis napi 1 tablettát szedek belőle,hogy biztos legyek.Gyermekkorom kedvenc lekvárja volt a “hecsedli” -csipkebogyó lekvár, jó érzés,hogy a termék a C vitamin és a csipkebogyó kombinációja.Férjemmel együtt mindketten fogyasztjuk.

Mondd el a véleményed