Stressz B-komplex (60) – Vitaking

3 600 Ft
60 Ft /db

Ahogy az immunrendszered, úgy az idegrendszered is megérdemli a minőségi gondoskodást!🌟
Manapság szinte mindenkinek rengeteg kihívással kell szembenézni. A modern életmódunkhoz tartozik az állandó éberség és koncentráció, és ezért fontos, hogy idegrendszerünk is a lehető legjobb állapotban legyen. Nem véletlen, hogy az elmúlt években a Stressz B-komplex vált vásárlóink kedvencévé!
Mi teszi ezt a terméket olyan különlegessé? A Stressz B-komplex tartalmazza az összes B-vitamint, megfelelő mennyiségben és arányban, hogy támogassa az idegrendszer normál működését. Ráadásul tablettánként 500 mg C-vitaminnal van kiegészítve, mivel a B-vitaminok szedése mellett ajánlott elegendő C-vitamint is bevinni. Igazi prémium összeállítás azoknak, akik nem elégednek meg kevesebbel! A megújult Stress B-komplex a folsavat folát formában tartalmazza, ami folsav természetben előforduló formája, a B12 vitamint pedig metilkobalamin formában, ami szintén természetes és kiválóan hasznosuló forma.

Leírás

Stressz B komplex – az idegrendszer normál működéséért

Napi támogatás az idegrendszernek! A Stressz B komplex egy remek összeállítás, (nem csak) az idegrendszer támogatására. Magas hatóanyag-tartalmú, arányosan összeállított B-vitamin komplex készítmény, 500 mg C-vitaminnal kiegészítve, a nagyobb hatékonyságért. Minden B-vitamin külön-külön egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, ám van egy közös tulajdonságuk: együttesen vesznek részt az energiatermelési folyamatokban, ezért együtt célszerű fogyasztani őket, mivel egymással együttműködve vesznek részt a szervezet működésében.

Ezen termékünk tartalmazza a B-vitamin család összes tagját, a B-1 vitamint pedig kiemelkedően magas mennyiségben. Ezen kívül tartalmaz 500mg C-vitamint is. Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ez a termék speciálisan úgy készült el, hogy már eleve tartalmazza a napi szükséges mennyiségű C-vitamint. Milyen hatással vannak a Stressz B komplexben lévő, különböző vitaminok az idegrendszerre?

Nézzük a Stressz B Komplex összetevőit:

B1 vitamin (tiamin)

 • A tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • A tiamin hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez is

B2 vitamin (riboflavin)

 • A riboflavin  részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. 
 • Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez

A B5 vitamin (pantoténsav):

 • A pantoténsav részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban
 • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • Hozzájárul a normál mentális teljesítményhez

A B6-vitamin hozzájárul:

 • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
 • Normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B7 vitamin

 • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • Hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenn­tartásához

A B-12 vitamin:

 • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.

A Stressz B-vitamin komplex 500mg C-vitamin is tartalmaz!

C-vitamin hozzájárul:

 • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
 • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
 • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
 • A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez

Egy kis kérdezz felelek:

“Ha szedem a B-vitaminokat, a vizeletem világossárgává válik. Mi a baj?”

Nincs baj. A B2-vitamin természetes állapotában sárga, és a nagyobb mennyiségben szedve a vitamin bejut a vizeletbe is, megváltoztatva annak színét. A b-vitaminokat érdemes együtt fogyasztani, és erre a legjobb megoldás egy B-komplex készítmény.

További információk

Tömeg 60 g
Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés

60 tabletta

Napi ajánlott mennyiség

1 tabletta

OGYÉI bejegyzési szám:

Stressz B-komplex (60) – Vitaking termékről 36 értékelés

 1. 5 out of 5

  szucsandi86@gmail.com

  Az egyik legjobb termékük. Van gyengébb idegrendszerű a családban, és ez mindig van készleten itthon. Érezhető hatással bír.

 2. 5 out of 5

  kszviktoria

  Lányom ha ideges, stresszes volt herpesz jelent meg a száján. Most ha feszült, szedi a Stress-B-t, azóta nem volt még herpesze. Kollégáimnak is ajánlottam, akik visszatérő herpesszel szenvedtek és Náluk is bevált.

 3. 5 out of 5

  Brigi

  Jóideje szedem, nagyon jó termék., elégedett vagyok vele. Az egyetlen bajom vele, hogy jó lenne, ha 100db-os kiszerelésben is kapható lenne!

 4. 5 out of 5

  Éva

  Kifejezetten jó termék. Már az első hét után érezhetően enyhült a gyomoridegem, ami több, mint egy éve kínoz, és azóta is változatlanul jó a helyzet.

 5. 5 out of 5

  Bugyik László

  Kifejezetten jó hatásfokú termék, remélem sokáig ugyanilyen minőségű marad. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 6. 5 out of 5

  Éva

  Rendkívül hatékony termék, elmulasztja az idegességet, ajánlom mindenkinek! Annak külön örülök, hogy kapszulánként 500 mg C-vitamint is tartalmaz.

 7. 5 out of 5

  Barna Szabina

  Párom és én is használom, nagyon jó termék. Nem olyan régen a testvérem felhívott, hogy ismerek-e valami jó terméket, ami az idegrendszerre jó hatással van. Nagyon sokat stresszelt és nyugtalan volt, eléggé ingerült volt mindenkivel, akkor ajánlottam neki, hogy mi ezt szedjük és tegyen egy próbát. Ő is ezt szedi és nagyon elégedett. Ajánlom mindenkinek 🙂

 8. 5 out of 5

  Pné Andi

  Mióta szedem sokkal nyugodtabb vagyok

 9. 1 out of 5

  Hoffmann Gáborné

  Én is szeretnék rendelni. De Szorongásos Depresszióm van. Piszichiáter által szedek atidepresszáns gyógyszert és félek felerősíti a tüneteimet. Helex Sr és frontint szedek. Szeretnék véleményt kérni. Egyszer rendeltem BIOXANT Beszedtem pár szemet és nagyon rosszul lettem!

  • Vitaminkirály (MJ)

   Kedves Hoffmann Gáborné! Mielőtt elkezd bármilyen vitamint fogyasztani egyeztessen a kezelőorvosával.

 10. 5 out of 5

  Bugyik László

  Kifejezetten jó hatékonyságú sikeres terméknek tartom. Több páciensemnek is javasoltam a használatát és minden esetben érzékelhető volt a jótékony hatása. Remélem megtartják a jelenlegi minőséget és összetételt.

 11. 5 out of 5

  Fekete lászloné

  Szeretnék rendelni de az oldalon nen tudtam

 12. 5 out of 5

  csicsi977

  Mióta szedem sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.

 13. 5 out of 5

  Kerekes Peterne Kata

  A B-komplexben van egy olyan vitamin is, mégpedig a B2-vitamin, amely sárgára, esetleg zöldes-sárgára színezi a vizeletet. Ezt a vitamint nem véletlenül nevezték el az orvosi nyelvben „Riboflavin”-nak.
  A névben szereplő „flavin” a latin „flavus”, azaz „sárga” szóból származik.
  Ez bizony sárga színűre festi a vizeletet, de ez így van rendjén

 14. 5 out of 5

  Bánkuti Judit

  Stress z kezelő képességem már 10 nap után jelentősen javult, maximálisan elégedett vagyok a termékkel.

 15. 5 out of 5

  Tomasovszkyne Varga Maria

  Tökéletesen elégedett vagyok ezzel a termékkel. Stresszes munka körülmények és problémás (pattanásos) arcbőr miatt kezdtem el a fiamnak adni. Egy hét után a bőre letisztult, gyulladásai elmúltak. Feszültnek sem látom annyira. Én SM miatt szedem, az emelt B vitamin bevitel erre a betegségre is pozitívan hat.

 16. 3 out of 5

  Balogh Laszlòné

  Szeretném megkerdezni,hogy a xanax szedéséről fokozatosan álehet-e terni erre a termékre? Ha igen akkor hogyan?Angliaban rendelhető-e? A termék hizlal-e miutan b vitaminok vannak benne? Hany éves kortòl ajánlott?
  Köszönöm.

  • Vitaminkirály (MJ)

   Kedves Balogh Lászlóné! Érdemes megpróbálni, de csak orvosi felügyelet mellett. 12-13 éves kortól már szedhető a Stressz-B-komplex. A vitaminok nem hizlalnak. Akkor lehet nagyobb étvágya valakinek, ha egy vitaminból hiánya van. Hogyan lehetséges ez? Volt erről már korábban egy cikkünk, amit érdemes végigfutni: http://vitaminkiraly.hu/nem-fogok-elhizni-ha-vitaminokat-szedek/

 17. 5 out of 5

  Szöllősi Károlyné

  Férjemnek rendeletem, nagyon jó hatású.

 18. 5 out of 5

  Árvai Imréné

  Remélem beválik ,kipróbálom !

 19. 5 out of 5

  Richárd

  A párom tanácsára keztem el szedni,mivel leszoktam a dohányzásról és nagyon ideges vagyok időnként.Szerintem hatásos,de magnézium is kell hozzá.Ajánlom más leszokóknak is.

 20. 5 out of 5

  Csibedli

  Mindenkinek javasolnám, kevesen tudják, hogy pl. a szülés utáni depresszió is b-vitamin hiány. A vitaminok pedig NEEEM hízlalnak, ezt felejtsék már el végre. 8 éve szedek minden áldott nap vitaminokat nem kis mennyiségben, de nem híztam emiatt egy kicsit sem.

 21. 5 out of 5

  Gyömörei Rita

  Kisgyermeknek adható? Hány éves kortól milyen mennyiségben? ( 8 éves ADHD -s )

 22. 5 out of 5

  Sanyi

  Nagyon jó hatással van rám, nem vagyok annyira ideges, pedig egy párnapja szedem kiváló termék! Merem ajánlani mindenkinek.

 23. 5 out of 5

  Erika

  Nem tudok gyógyszert nyelni… 🙁 fel lehet vízben oldani vagy össze lehet rágni? Nagyon fontos lenne, hogy tudjam szedni, szeretnék rendelni. Köszönöm!

  • Vitaminkirály (MJ)

   Kedves Erika!
   Összerágva, vagy vízben feloldva az íze nem lesz jó. Ha az íz nem zavarja, akkor igen, porrá zúzhatja és elkeverheti vízben, vagy gyümölcslében. A B-vitaminoknak nincs jó íze, valószínű ezért nem lehet kapni por formában olyat, ami ilyen magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik.

 24. 5 out of 5

  Kata65

  Nagyon jó termék,de kérdezném,ha nagyon ideges valaki van-e értelme 2db-ot bevenni egyszerre?Van e hasonló vitaminkészítmény erősebb formában?

  • Vitaminkirály (MJ)

   Igen, van értelme többet szedni, ha valakinek az idegrendszere jobban le van terhelve. Ezt mindenki saját maga érzi. Olyan mint a sportnál a vízfogyasztás. Egy átlagos napon valaki mondjuk 2 l vizet iszik, de ha sportol, akkor akár 3-4 l vizet is igényelhet a szervezete.

 25. 5 out of 5

  Roni

  Szeretnék érdeklődni, hogy multivitamin mellé szabad-e szedni, amiben szintén van már B vitamin? Vagy a Stress-Komplex mellé esetleg milyen multivitamint ajánlanak? Férjemnek szeretném venni, rendkívül stresszes a munkahelye, gondoltam, hátha segítene neki. De jelenleg szed multivitamint, nem szeretnénk túladagolni sem a vitaminokat.

  • Vitaminkirály (MJ)

   Igen lehet! A Stressz B-komplex kitűnő választás. Arányosan vannak benne a B-vitaminok, és van mellette C-vitamin is. (nem igazán szokták túladagolni, inkább aránytalanul szokták néha szedni, mert sokan nem tudják, hogy egyes B-vitaminok mellé fontos a C-vitamint is pótolni) Vízoldékony vitamin, így érdemes úgy szedni, hogy ha beveszi valaki délelőtt a multivitamint, akkor délután érdemes még ráerősíteni egy Stressz B-vel.

 26. 4 out of 5

  Csontos Edina

  Érdeklődnek,hogy meddig szedhető,ez a vitamin? Kúraszerűen ,kell szedni vagy folyamatosan?Nem adagolható túl magam tőle? Mikortól érezhető a hatása? Belső feszültség ellen is jó?

  • Vitaminkirály (MJ)

   A B-vitaminokat napi szinten érdemes pótolni. Ugyanúgy, ahogy minden nap eszünk ételt, iszunk vizet… Hogy mikortól érezhető a hatása, az minden embernél változhat. Ugyanúgy, ahogy egy átlag ember jóllakik egy átlagos adag étellel, egy sportoló, már nagyobb adagot kell hogy egyen. Aki általában nem él stresszes életet, annak kevesebb b-vitamin is elég, aki szellemi munkát végez, vagy stresszesebb az élete több is szükséges. Ezt mindenki saját maga tudja megállapítani, hogy mennyi az elég. Feszültség ellen érdemes magnéziummal együtt fogyasztani.

 27. 5 out of 5

  Jásper Erzsébet

  Nekem megszüntette az évek óta tartó hajhullásomat.

 28. 5 out of 5

  Balázs Tímea

  Szeretném megkérdezni, hogy 14 éves gyerek a Béres csepp mellett szedheti – e?? Köszönöm!

  • Vitaminkirály (MJ)

   Igen. A Béres csepp főleg ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz, és mindig jó, ha az ásványi anyagokat és a vitaminokat együtt fogyasztjuk.

 29. 4 out of 5

  Nóra90

  Meg szeretném kérdezni, hogy elképzelhető-e, hogy ettől a készítménytől lettem hihetetlen álmos. Azért kezdtem el szedni, mert stresszes és kimerült voltam de mióta szedem azt érzem, hogy aludnom kell délután és nem lettem energikusabb. Igaz, még csak egy hete kezdtem el, de szeretném megtudni, hogy ez természetes-e, vagy jobb lenne ha nem szedném.

  • Vitaminkirály (MJ)

   Elképzelhető! Még annak idején a Cenzúrázott Egészség könyvben volt szó róla, hogy a tápanyaghiányok felhalmozódnak, és amikor elkezdi valaki pótolni, akkor lehetnek érdekes reakciók. Van akinek hetekig tartott a vitamin bevétele után az álmosság. Van, akin kijött néhány pattanás. Az emberek különbözően reagálhatnak, ha a test elkezd hozzájutni az alapvető tápanyagokhoz. Olyan, mint amikor a vízben felkavarodik a leülepedett szennyeződés…átmenetileg zavaros lesz. A különbség az hogy a szenny nem ülepedik le újra, az eredmény egy tisztább víz lesz. Körülbelül ezzel a hasonlattal lehet jellemezni. Csak egy kis türelemre van szükség. Közvetlen környezetemben is előfordult már, hogy valaki egy ideig álmosabb volt, aztán szépen elmúltak ezek a reakciók, és érezte hogy jobban bírja a mindennapokat.

 30. 4 out of 5

  Góberné Vigh Alexandra

  Érdeklődnék, hogy két hete szedem a stressz Bvitamin complexet, néhàny napja sárgàs a székletem.Előtte Magnézium complexet is szedtem.Lehet a B complex megszínezi a székletet?

  • Vitaminkirály (MJ)

   Lehet. A B2-vitamin (riboflavin) természetes állapotában sárga. A flavinok mint gyógyhatású növényi vegyületek nevüket onnan kapták, hogy színük jellemzően sárga. A szó eredete a flavus szóra vezethető vissza, latinul sárga.

 31. 3 out of 5

  Agnes ny

  Üdvözlöm! Én az étvágytalanságom miatt kezdtem el szedni ezt a vitamint 3 hete de sajnos nem érzek javulást. Mennyi idő szükséges hogy érezzem a nagyobb étvágyat?

  • Vitaminkirály (MJ)

   Kedves Ágnes! Ez egyénenként változó. Az is lehet, hogy nem a B-vitamin hiány okozza az étvágytalanságot.

 32. 5 out of 5

  Támtomné Irén

  Üdvözlőm! Kérdezném, hogy 17 éves lányomnak adhatóm-e a Stressz B-Complex Multivitamint.

  • Vitaminkirály (MJ)

   Igen.

 33. 5 out of 5

  Horváth Éva

  Remek készítmény! Egy bajom volt vele, hogy 2-3 hét után azt vettem észre, hogy elkezdtem hízni.
  Nem ettem többet, sokat mozgok, tornázom, a 4. emeletre naponta többször is gyalog megyek(egyébként sincs lift!).
  Szóval most már csak akkor veszek be belőle, ha egy kicsit/nagyon szapora a pulzusom, vagy zaklatott vagyok. Szerencsére a feljött súly is eltűnt, ahogy abbahagytam a rendszeres szedését.

 34. 5 out of 5

  Máji-Mihalik Marianna

  Üdvözlöm!Ma vettem a 11 éves autista fiamnak egy stressz b komplex vitamint,sajnos az autizmussal egyben van neki egy szenzoros túlérzékenysége is amitől gyakran hány,eddig több helyen vizsgáltattam,de mindenhol azt mondták ez a hányás pszihés nála.Nagyon összetett a dolog mert ha éhes, szomjas,elfáradt melege van ,megáll és elkezd gondolkodni köhög és hány,főleg reggel mikor iskolába kell menniAzt szeretném kérdezni hogy neki mennyit adhatok belőle naponta elég egy fél vagy egy egészet is adhatok.Remélem jó lesz neki mert már nem tudok mit kitalálni.Előre is köszönöm segítségét!

  • Magosi Judit

   Kedves Marianna! A napi ajánlott mennyiség 1 tabletta. Mivel a B-vitaminok és a C-vitamin vízoldékony vitaminok, ezért érdemes lehet egy felet délelőtt és egy felet délután fogyasztani belőle. Mindazonáltal azt szoktuk javasolni, hogy bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, az étrend-kiegészítők alkalmazását beszélje meg orvosával.

 35. 5 out of 5

  Heni

  Üdv,

  Erősen neon sárga tőle a vizeletem, ez nem jelent problémát a vesére/májra nézve? Tudom, hogy a komplexből talán a B1 vagy a B3 vitamin színezi sárgára, csak nem tudom, hogy normális-e, hogy ennyire.
  Egyébként iszonyat jó, nyugtató hatása van, jobb a közérzetem tőle, jobban is alszok. Szorongásra kezdtem el szedni, kiválóan bevált, a szívem sem ver össze-vissza mióta szedem.

  • Magosi Judit

   A B2-vitamin (riboflavin) természetes állapotában sárga, és a nagyobb mennyiségben szedve a vitamin bejut a vizeletbe is, megváltoztatva annak színét. Mivel egy jobb b-vitamin tablettában annyi van mint 25 szelet csirkemellben, előfordul, hogy sárgává festi a vizeletet.

   A flavinok (növényi vegyületek) nevüket onnan kapták, hogy színük jellemzően sárga. A szó eredete a flavus szóra vezethető vissza, latinul sárga. Inkább akkor kell gyanakodni, ha egy b-vitamin tabletta vagy kapszula fogyasztását követően nem lesz a vizelet sárgább. Ebben az esetben általában nincs elegendő értékes hatóanyag a tablettában.

   Aggódni nem kell miatta. Ártalmatlan, de felettébb hasznos tápanyagról van szó.

 36. 5 out of 5

  Katalin

  Nagyon jó a termék, nem csinál étvágyat egyáltalán, nyugtatóan hat az idegekre. A kérdésem az, hogy ha lejárati időn belül a szekrényben tárolva a tabletták bebarnulnak, veszítenek-e a minőségükből.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…