Szerencsés péntek 13-at kívánunk!

A péntek 13. nálunk szerencsés nap lesz. Sőt, nem csak ez az egy nap, hanem 4 napon keresztül lesz érvényes egy különleges “ajándéközön” ajánlat azoknak, akik most nálunk szerzik be kedvenc vitaminjaikat, gyógynövényeiket! Április 12-től egészen 15-e éjfélig, azon felül, hogy minden 3000 Ft feletti megrendelés postaköltségét mi álljuk, most 2 doboz INGYEN C-vitamin is az Öné lehet.

Ajándéközön indul!

Önnek szerencsés a 13-as szám?

Ajándéközön

Vasárnap éjfélig osztogatjuk az ingyen C-vitaminokat!

Az április 15-e éjfélig beérkező rendelések mellé a következő ajándékokat szerezheti meg tőlünk:

Rendeljen minimum 13.000 Ft-ért és ajándékba küldünk egy doboz 1000 mg-os 30 db-os bioflavonoidos C-vitamint!

Legyen Ön a szerencsés tizenharmadik, és egy doboz 1000 mg-os 30 db-os bioflavonoidos C-vitamint teszünk a csomagjába!  Április 12-től  az aznapi első beérkezett megrendeléstől számítva, minden 13. rendelés mellé egy doboz 1000mg-os 30 db-os C-vitamint adunk ajándékba, egészen április 15-ig.

Rendeljen 13.000 Ft Ft felett, vagy legyen Ön a szerencsés 13. megrendelők egyike. Vagy mindkettő egyszerre! 🙂

Tehát, most egyetlen rendeléssel akár 2 doboz C-vitamint is bezsebelhet tőlünk ingyen.

Fontos!

Az ajándék C-vitamin termékeket ne tegye kosárba, látni fogjuk ha elérte az összeghatárt, és már csomagoljuk is. Az akció 2018. április 12-től 2018. április 15-ig tart.  Így akkor sem csúszik le az ajánlatról, ha épp nem tud péntek 13-án rendelni.

3000,- Ft feletti megrendelés esetén a csomagolási és szállítási költséget cégünk magára vállalja, ha postai szállítással kéri a csomagot. A szállításról bővebben ide kattintva olvashat.

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit és élelmiszereit webáruházunkban most!

  • ● Nem kell sorban állnia az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthat meg, amit valószínűleg másra is tud fordítani.
  • ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhat – Mivel ki sem kell tennie a lábát a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költenie.
  • ● Non-stop vásárolhat – ha éjszaka ér rá, akkor is nyugodtan böngészhet és rendelhet webáruházunkban. Nem kell aggódnia, hogy nem ér oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem  zárunk be.
  • ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathat kedvére, ameddig csak akar.
  • ● Környezetbarát módon vásárolhat – mivel nem cirkál autóval a városban, így környezetét sem szennyezi, és így Ön is tisztább levegőt szív, azaz saját magát is kevésbé károsítja.
Irány az áruház ►

 

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .