Kellemes Húsvéti Ünnepeket

10% kedvezményt hozott a nyuszi!

Ismét közeledik egy hosszú hétvége és mi a hosszú hétvégékre különleges ajánlattal szoktunk készülni. Sőt, már most elindul az áruházban a húsvéti akció! Azon felül, hogy minden 3000 Ft feletti megrendelés postaköltségét mi álljuk, most 10% kedvezménnyel válogathat kedvenc termékei között! Sőt, ha most rendel, még egy doboz C-vitamint is nyerhet a rendelése mellé!

Húsvéti akció – mostantól április 23. éjfélig 10% kedvezményt szerezhet

Bármely nem akciós vitaminra, ásványi anyagra, vagy gyógynövényre felhasználhatja húsvéti kedvezményünket, amennyiben vásárlása végösszege eléri a 6000 Ft-ot. (az akcióban nem vesznek részt az “Élelmiszerek“, “Könyvek“, “Kozmetikumok” és az “Akciós termékek

Hogyan vásárolhat akciós áron?

Pakolja kosárba a kiválasztott termékeket, majd írja be a megfelelő mezőbe a következő kuponkódot:

VK-2019-NYUL

Okézza le, majd a rendszer automatikusan levonja az akcióban részt vevő termékek árából a 10%-os engedményt. (amennyiben a kosár tartalma elérte a 6000 Ft-ot)

Meddig érvényes a húsvéti akció?

Áprlis 18-tól egészen április  23-a, éjfélig. Így akkor sem csúszik le a lehetőségről, ha esetleg elutazna a húsvéti hosszú hétvégén. Már előtte és még utána is nyugodtan válogathat. Ha már 18-án délután 3-ig berkezik hozzánk a rendelés, akkor már jövő hét kedden ott lehet a csomag. Ha a hosszú hétvégén érkezik meg a rendelés, akkor amint visszatértünk a 4 napos pihenésről, kedden reggel már el is kezdjük csomagolni.

Mennyi lesz a szállítási költség?

3000,- Ft felett megrendelés esetén a csomagolási és szállítási költséget cégünk magára vállalja, ha postai szállítással kéri a csomagot.

Mit hozott még a nyuszi?

Húsvéti nyuszi C-vitaminExtra C-vitamin ajándék minden 10. megrendelés mellé.

Április 18-tól, az aznapi első beérkezett megrendeléstől számítva, minden 10. rendelés mellé egy doboz 1000mg-os 30 db-os C-vitamint adunk ajándékba!

Rendeljen kedvezményesen a húsvéti időszakban és ha szerencséje van még egy ráadás C-vitamint is szerezhet rendelése mellé.

Használja ki ajánlatunkat, vásároljon webáruházunkban, szerezze meg a kedvezményt április 23-a, éjfélig! Rendelje meg a tavaszi feltöltődéshez szükséges kiegészítőket és a fenti kuponkód megadásával minden – az akcióban részt vevő – termékre érvényesítheti a 10%-os extra kedvezményt, amennyiben a rendelése végösszege elérte a 6000 Ft-ot!

A húsvéti ajánlat más akciókkal, kuponokkal, egyéb kedvezményekkel nem összevonható.

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .