Vásárlása most többet ér! Ingyen szállítás + vitamin kupon

Szereti kényelmesen, az otthonában átvenni a megrendelt termékeket, de nem szeret szállítási költséget fizetni? Azon felül, hogy minden 3000 Ft feletti megrendelésre ingyen szállítás érvényes, ha postai szállítással kéri a csomagot (postaköltség 990 Ft helyett 0 Ft), és egy értékes vitamin kupon is az Öné lehet, ha péntekig rendel nálunk. Ön választ! Az 500 Ft-os, az 1000 Ft-os vagy az 1500 Ft utalványt küldjük? Hogyan szerezheti meg?

Rendelje meg most kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit!

Június 8-a, péntek éjfélig  a következő vitamin kuponokat szerezheti meg vásárlása mellé, melyeket felhasználhat következő rendelésénél!

  • ● 6.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 500 Ft-os vitamin kupont
  • ● 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1000 Ft-os vitamin kupont
  • ● 14.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1500 Ft-os vitamin kupont

A vitamin kupon értékét a következő vásárlása végösszegéből van lehetősége jóváíratni, július 15-ig! A kupon felhasználási feltételeit rendelésével együtt postázzuk.

vitamin kupon

Szerezze be kedvenc vitaminjait, gyógynövényeit és élelmiszereit most! Használja ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket:

  1. ● Nem kell sorban állnia az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthat meg, amit valószínűleg másra is tud fordítani.
  2. ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhat – Mivel ki sem kell tennie a lábát a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költenie.
  3. ● Non-stop vásárolhat – ha éjszaka ér rá, akkor is nyugodtan böngészhet és rendelhet webáruházunkban. Nem kell aggódnia, hogy nem ér oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem zárunk be.
  4. ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathat kedvére, ameddig csak akar.
  5. ● Nagyon gyors módszer – ma megrendeli, és akár másnap már át is veheti a csomagot az Ön által kijelölt helyen, mindezt úgy, hogy egy lépést sem kell tennie érte.
  6. Környezetbarát módon vásárolhat – mivel nem cirkál autóval a városban, így környezetét sem szennyezi, és így Ön is tisztább levegőt szív, azaz saját magát is kevésbé károsítja.
  7.  ● Most egy vitamin kupon is az Öné lehet, amit felhasználhat a következő vásárlásánál.

Irány az áruház ►

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .