Multivitamin rágótabletta
Vitaking_kapszula_multivitamin_gyerekgyerekmeggyes

Multivitamin rágótabletta – Vitaking

3.92 az 5-ből 12 vásárlói értékelés alapján
(12 vásárlói értékelés)

3890 Ft (43.22 Ft/db)

A gyermekek kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, emiatt hiányt szenvedhetnek különféle vitaminokból és ásványi anyagokból. Pedig egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, mindennap. Ez a finom, rágótablettás, meggy ízű multivitamin készítmény a legkisebbek igényeinek megfelelően lett összeállítva.

Termékleírás

Multivitamin rágótabletta gyerekeknek

Speciálisan a legkisebbeknek – 4-6 éves korosztálynak – készült. Meggy ízesítésű multivitamin rágótabletta, ami a gyerekek szervezetének igényei szerint lett kialakítva. Nagyon kellemes ízű, így könnyen megszeretik a kicsik, és fokozatosan hozzászoktathatóak az egészséges életmódhoz ezzel együtt segítheti immunrendszerük normál működését.

Milyenek az egészséges gyerekek?

Az egészséges gyerekek örökmozgók. Aligha van vidámabb látvány, mint a futkározástól, hancúrozástól, önfeledt játéktól kipirult és csupa kosz gyerekarc. A legbugyutább játék is hasznos, mert a felnőtt élet játékszabályaira készít fel, a sok mozgás, pedig az egészséges testi fejlődés szükséglete.

A gyerekkor erről szól, vagy erről kellene, hogy szóljon. De mi történik, ha a város terjeszkedése elveszi a gyerekektől a mozgáshoz szükséges teret, az egészséges fejlődéshez szükséges tiszta környezetet. Mitől nő nagyra a gyerek, ha a szupermarketek kínálata már nem tartalmazza a nagyi kertjének gyümölcseiben rejlő gazdag vitamin és ásványi anyag összetételt? Akkor kell egy kis segítség!

A legkisebbek gyakran nem kedvelik a tablettákat, mindegy, hogy gyógyszerről vagy vitaminról van szó. Ezeket a jó ízű szopogatható vitaminokat kedvelni fogják.

Minden tabletta 17-féle létfontosságú vitamint (A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat), ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek tökéletes egyensúlya gondoskodik a kicsik szervezetének ideális vitaminellátottságáról.

A két legfontosabb vitamint emelnénk ki az összetevők közül!

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Erre szüksége is van a kicsiknek az oviban, illetve a suliban.  A termék D-vitamin is tartalmaz. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. A d-vitamin a bőrünket ért napsugárzás hatására termelődne a szervezetünkben, ám mivel a kicsit évente szinte csak a nyári szünetben tartózkodnak napon délelőtt 10 óra és délután 3 óra között, így az őszi-tél és tavaszi hónapokban igen szegényesen vannak ellátva D-vitaminnal. Ilyenkor érdemes ezt is pótolni.

Ezen kívül persze tartalmazza a rágótabletta az összes többi vitamint és ásványi anyagot. Szükség is van erre, mivel az vitaminok és az ásványi anyagok rendszerben fejtik ki a hatásukat. Bármelyikből hiány van, a “leggyengébb láncszem” elmélete érvényes.

A termék nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószereket.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 tabletta étkezés közben

OÉTI bejegyzési szám:

15027/2014

Tudnivalók:

Száraz, hűvös helyen sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Kiszerelés:

90 db rágótabletta

12 értékelés a termékre: Multivitamin rágótabletta – Vitaking

 1. 4 / 5

  :

  A gyerek nagyon szerette. aztán valamiért átszokott másikra. Pedig ennek sokkal jobb íze volt.

 2. 3 / 5

  :

  Sajnos az 5 éves fiam nem tudta megszokni az ízét. Örülnék, ha lenyelhető kapszula vagy tabletta formájában is lehetne kapni, mert az összetevők sokkal jobbak, mint az agyonreklámozott gyerekvitaminokban.

 3. 5 / 5

  :

  Az én gyermekeim szeretik, meg a náthájuk is elmúlt 2 nap alatt, ahogy elkezdték szedi. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de utánaolvasva, az összes gyermekvitamin közül ezt találtam a legmegfelelőbbnek, szerintem ebben van a legtöbb féle, és legtöbb vitamin.

 4. 5 / 5

  :

  Két lányom szedi és nagyon szeretik. Jó értékár arányú és finom is!

 5. 5 / 5

  :

  Összetételében a legjobb gyerekvitamin a piacon, és a gyerekek is szeretik az ízét nálunk. Meg vagyunk elégedve a termékkel.

 6. 5 / 5

  :

  Rettentően finom az íze, így kislányom bármikor nagyon szívesen elfogadja.

 7. 5 / 5

  :

  Hosszas utánajárást követően ezt a multivitamint tartottam a legmegfelelőbbnek kislányom számára. Szerencsére Ő nagyon szívesen fogyasztja. Véleményem szerint ár-érték arányban verhetetlen a magyar piacon ez a termék. Bízom benne, hogy nem okoz csalódást.

 8. 4 / 5

  :

  Nagyon jó összetételű a vitamin, de ízben lehetne még legalább egy alternatíva…

 9. 2 / 5

  :

  nagyon jó összetételű, de pocsék az íze. megvettem de gyermekem az íze miatt nem eszi meg…

 10. 2 / 5

  :

  sajnos az én fiaimnak sem jött be az ízvilág 🙁 ( 4 ill 6 évesek)

 11. 4 / 5

  :

  Gondolom jó lehet, eddig még nem vettem észre semmit.Bár már október van, és most lett náthás először a kisfiam. Sajnos az íze nem igazán jön be neki, nehéz rábeszélnem a bevételére. 5 éves.

 12. 3 / 5

  :

  Nem tudom rávenni a gyerekeket az íze miatt, pedig nagyon jó összetétele van. 4 és 10 évesek

Mondd el a véleményed