Vitaking omega-3 kids
Vitaking_kapszula_omega_3_kidsVitaking_OmegaKids_100

Omega-3 Kids – Vitaking

5 az 5-ből 9 vásárlói értékelés alapján
(9 vásárlói értékelés)

3040 Ft (30,4 Ft/db)

Az Omega-3 Kids a magas DHA tartalmú halolaj kifejezetten gyerekek számára készült. Termékünk két éves kortól adható a gyermekeknek. Nagyon finom, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják. Magas hatóanyagtartalom kapszulánként 500mg halolajban: EPA 100mg; DHA 150mg. Ha gyermekének választ Omega 3 kiegészítést, mindig nézze meg a termék címkéjét. Válassza a magas hatóanyagtartalmú kiegészítőket!

 

Termékleírás

Omega-3 – az agy tápláléka a kicsiknek

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és egészségmegőrző szerepe is van. Napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

Omega-3 gyermekeknek

A halolaj fontos kiegészítés lehet a fejlődésben lévő gyermekeknek.

Tudta? Az agy a legzsírosabb testrészünk és a zsírtartalmának 70%-a omega-3 zsírsavakból áll.

Termékünk két éves kortól adható a gyermekeknek. Nagyon finom, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják.

Csecsemők esetén egy felszúrt kapszula tartalmát a bőrébe dörzsölve is felszívódik az omega-3 olaj, ami a szoptatás alatt a legjobb kiegészítési mód. Amikor aztán a kicsi áttér a szilárd táplálékokra, abba bele lehet keverni egy kapszula halolajat észrevétlenül. De persze ehet halhúst is, amikor már velünk étkezik.

A termékben található omega3 zsírsav két másik zsírsavból – EPA-ból és DHA-ból áll össze.

 • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
 • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.
 • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Hatóanyagok 1 gélkapszulában:

Halolaj: 500mg

 • ebből
 • EPA: 100mg
 • DHA: 150mg

A Vitaking Omega-3 Kids a gyerekek halolaj kiegészítője, de azok a felnőttek is heteik, akik szeretik az epres ízt, illatot. Két éves kortól adható a gyermekeknek, akik könnyen megszeretik és szívesen fogyasztják.

Felnőtteknek való Omega-3 termékek itt >

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

2-3 éveseknek: 1 gélkapszula / 4-10 éveseknek: 2 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

7241/2010

Kiszerelés:

100

9 értékelés a termékre: Omega-3 Kids – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  4 és 9 éves fiaim eszik. Könnyen le tudják nyelni, nincs semmi “szaga”.

 2. 5 / 5

  :

  Teljesen jó .

 3. 5 / 5

  :

  Gyermekeim ezzel a készítménnyel tanultak meg vitamint lenyelni, nagyon könnyen ment. Jó hogy eper ízű.

 4. 5 / 5

  :

  Rendeltem és nagyon örülök,hogy a kislányom könnyedén le tudja nyelni. 🙂

 5. 5 / 5

  :

  Az omega-3 zsírsavak a szervezet sok fontos folyamatainak résztvevői: befolyásolják a sejtmembránok funkcióját, a lipidek anyagcseréjét, a szív- és érrendszer megfelelő működését. Kedvező hatást gyakorolnak az agyra és a látás minőségére, támogatják az immunrendszert és alkalmasak az ekcéma és egyéb bőrbetegségek kezelésének kiegészítésére.

 6. 5 / 5

  :

  Nagyon szereti a kislányom,lassan gondoskodnom kell a pótlásról.

 7. 5 / 5

  :

  Kislányomnak napi szinten adom.Amit észrevettem a szedése óta ,hogy jobban tud koncentrálni tanulás közben!
  Könnyen lenyelhető ami gyermekeknél nagyon fontos szempont!

 8. 5 / 5

  :

  Iker fiaink nem szeretik a halat, ahogyan én sem, viszont ezt a vitamint minden reggel szétrágják és olyan szaguk lesz tőle mint a pontynak, ezzel kikergetnek a világból, de az a lényeg, hogy ők minden nap eszik, mondhatni imádják 😀

 9. 5 / 5

  :

  Jobb lett a koncentráció,nyugodtabb és kiegyensúlyozott.Kérdezem,hogy kettő helyett csak egyet eszik meg a kisfiam,elfogyott most a 100 db.Mennyi ideig lehet egyfolytában szedni ??
  Köszönöm

  • :

   Kedves Mónika! Mivel az Omega 3 nem gyógyszer, hanem alapvető tápanyag, nincsenek korlátozások a fogyasztásával kapcsolatban. Halat is lehet enni az év minden napján, ha valaki szereti.

Mondd el a véleményed