Akció!
Szőlőmag őrlemény (Viniseera) 250g - Vitaminkirály

Szőlőmag mikro-őrlemény – 250g

4880 Ft 4636 Ft (18,54 Ft/g)

Szőlőmag mikro-őrlemény 250g-os kiszerelésben. A szőlő egyik legfinomabb gyümölcsünk és az egyik legősibb kultúrnövényünk. De a szőlő legértékesebb része a szőlőmag, melyet napjainkban az élelmiszeripar és a kozmetikai ipar is előszeretettel használ. Segíthet fenntartani az egészséges főerek és hajszálerek sértetlenségét.

Termékleírás

Számtalan előny egy pici magban

A szőlőmag egyik legjelentősebb szerves vegyületei közé tartoznak a polifenolok. A szőlőmag őrlemény átlagos összpolifenol tartalma: 3000mg/100 g

A szőlőmag mikro-őrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz.

Miért szőlőmag?

A szőlő egyik legfinomabb gyümölcsünk és az egyik legősibb kultúrnövényünk. A szőlő gazdag C-, B6-vitamin és folsav forrás. Ásványi anyagok közül számottevő mennyiségben található benne kalcium és vas. A szőlőben található például cellulóz és pektin élelmi rostok, melyek hasznosak a bálrendszer egészségéhez. Tehát azt tudjuk, hogy a szőlő egészséges. De azt tudta, hogy a szőlőmag és a héj a legértékesebb része?

Az utóbbi időben egyre több kutatás koncentrál a szőlőmagban és héjban található növényi vegyületek hatásaira. Nem véletlen, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítők a szőlőmag tartalmú készítmények. A magból nyerik a szőlőmagolajat, melyet érdemes a mindennapi étkezés részévé tenni. De magában a magokban  is rengeteg értékes növényi vegyület található.

A szőlőmag illetve a szőlőmag őrlemény:

  • Támogathatja a vérkeringést.
  • Segíthet fenntartani az egészséges főerek és hajszálerek sértetlenségét.
  • Jól ismert antioxidánsforrás.
  • Természetes védelem a szabad gyökök ellen.
  • Segítheti a normál sejtek egészségét és működését.

Kisebb kiszerelésben megtalálja itt!

A Viniseera szőlőmag legismertebb összetevői

Rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél méter lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100%-ban felszívódnak szervezetünkben.

A szőlőmag őrlemény por állagú, olyan az íze, mint a friss szőlőmagnak. Kicsit kesernyés, de nincs sem savanyú, sem erjedt íze, mivel friss szőlőből készül.

Fogyasztási javaslat

 Napi 3-5 g, 1 adagolókanállal.

Fogyasztási javaslat

Meleg teába, joghurtba keverve, 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve.

Véralvadásgátló gyógyszerekkel nem ajánlott együtt fogyasztani!

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

3-5 g/nap, 1 adagolókanállal

Kiszerelés:

250 gramm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Szőlőmag mikro-őrlemény – 250g”