Vitaking ® Ginkgo Biloba Forte (120mg)
Ginkgo Biloba (120mg) 60 db – a szellemi frissességért!Vitaking ® Ginkgo Biloba Forte 120mg – a szellemi frissességért!

Ginkgo Biloba Forte120mg – Vitaking

4 az 5-ből 4 vásárlói értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

2350 Ft (39,16 Ft/db)

A Ginkgo Bilobát a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik.  A Ginkgo Biloba hozzájárul a normál mentális és kognitív funkciókhoz. Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a  (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárolsz, mindenképp nézd meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!

 

Termékleírás

Ginkgo Biloba a jó memóriáért!

A Ginkgo Biloba, más néven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A ginkgo fát a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban.  A  áltermését, “gyümölcsét” a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő legyező alakú leveléből vonják ki.

Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a  (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárol, mindenképp nézze meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!
A Vitaking Ginkgo Biloba Fotre flavon glikozid tartalma 28.8 mg, és terpén lakton tartalma 7, 2 mg kapszulánként.

Mit jelent a név?

A páfrányfenyő levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul „lebeny-t jelent. Fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek.

 Hogyan segít a Ginkgo Biloba?

 • A Ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.
 • Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló)
 • Fokozza a kognitív teljesítményt
 • Segít fenntartani a kognitív funkciókat
 • Segít fenntartani a mentális jólétet
 • Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat.
 • Segíthet fenntartani a jó kognitív funkciókat
 • Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával.
 • Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.
 • A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez.
 • A ginkgo segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

 

További információ a Ginkgo Bilobáról.

Amennyiben olyan multivitamint keres, amiben már eleve benne van a Ginkgo Biloba, nézze mag a Vitaking Multi Senior csomagot! Tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, valamit Q10-et, Omega3-at, fokhagymát és Ginkgo Bilobát is!

A termék fogyasztása gyermekeknek, valamint várandós és szoptatós nőknek  nem ajánlott. Véralvadásgátló gyógyszert szedők, műtété előtt állók a fogyásztást megelőzően konzultáljanak kezelőorvosukkal, mert a Ginkgo Biloba növelheti az a véralvadási időt. Hatással lehet a vércukorszintre, ezért cukorbetegek csak orvosi jóváhagyással alkalmazzák a készítményt!

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OGYÉI bejegyzési szám:

19138/2017

4 értékelés a termékre: Ginkgo Biloba Forte120mg – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Rendszeres szedéssel jó a közérzet.

 2. 5 / 5

  :

  Mindig hideg volt a kezem, lábam, ezt a problémát teljesen megszüntette.

 3. 3 / 5

  :

  Biztos nagyon jó a termék,de sajnos nem tudom használni, mert még a fél tabletta is olyan vérbőséget okoz a fejemben,h. szét akart esni…megmértem a vérnyomásom, mert azt hittem az egekbe vitte, de az normális volt.

  • :

   Kedves Judit! Nagyon ritkán előfordul egyéi érzékenység a gyógynövényeknél. Ha a szellemi frissesség miatt szertette volna fogyasztani, akkor nagyon jó alternatíva lehet helyette az omega 3 olaj, vagy a lecitin.

 4. 3 / 5

  :

  Gyereknek lehet adni ? figyelemzavaros .
  Ómega 3 es B vitamin mellé is mehet vagy felesleges ?

  • :

   Figyelemzavarnál inkább az omega3 és a B-vitaminok pótlása lenne célravezető.

Mondd el a véleményed