Pajzsmirigy Slim
Pajzsmirigy Slim összetétel

Pajzsmirigy + Slim kapszula

2990 Ft (49,33 Ft/db)

A YesPharma készítményét a  pajzsmirigy hormonok normál működésének támogatására és plusz kilók ellen folytatott harcban a zsír- és szénhidrát anyagcsere fokozására ajánlják. Ez egy speciális étrend kiegészítő  ligetszépe olajjal, barna alga-, guarana-, keserű narancs kivonattal, vitaminokkal, szelénnel és krómmal.

Termékleírás

Pajzsmirigy+Slim kapszula

A yess.pharma Pajzsmirigy+Slim kapszulája az összetevők egyedi kombinációjával járulhat hozzá a pajzsmirigy normál működéséhez.

Tudja Ön, hogy hogyan működik a pajzsmirigye?

A pajzsmirigy egy kisméretű szerv, mely számos területért felel, többek közt szabályozza energiaszintünket, anyagcserénk sebességét, idegrendszerünk egyensúlyát, hajunk normál állapotát, de még a testhőmérsékletünket is. A nyak elülső részén helyezkedik el, a légcső két oldalán található. Funkcióját tekintve egy olyan belső elválasztású mirigy, mely a pajzsmirigyhormonok előállításáért felelős (ezek a T4 /tiroxin/ és a T3 /trijód-tironin). Ha ezek szintje nem megfelelő a szervezetünkben, anyagcserénk lelassulhat és hajproblémák alakulhatnak ki.

Pajzsmirigyhormonok normál működése

A termékben található szelén és jód összetevők együttes alkalmazásával gondoskodhatunk a pajzsmirigyhormonok normál működéséről. Javasolt napi mennyiség: 2 kapszula.

Az összetevő együttes a szelént emelt mennyiségben tartalmazza, napi 100 μg-mal.  A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéshez.

A szelén egy olyan nemfémes elem, amely a szervezetünkben mikrogrammnyi mennyiségben található meg.

A barna algából kivont jódból pedig 100 μg-ot alkalmaz, ami a napi ajánlott beviteli mennyiség 100%-át fedezi.

A jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez.

Tehát a szelén és a jód ez esetben egy tökéletes kombináció.  A jód a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez is hozzájárul.

A pajzsmirigyhormon normál működéséhez történő hozzájárulás után kiemelt szerephez jut a zsíranyagcsere, a szénhidrát anyagcsere és a súlycsökkentés együttes támogatása.

A készítmény további összetevői:

  • ✓ a keserű narancs (Citrus aurantium) kivonat zsír- és szénhidrát anyagcserét és zsírbontást elősegítő tulajdonságát
  • ✓ a Guarana kivonat testsúly kontrollban játszott szerepét, és zsíranyagcseréhez történő hozzájárulását
  • ✓ a barna alga súlycsökkentő tulajdonságát
  • ✓ a ligetszépe olajnak a hormonális egyensúly fenntartásában betöltött szerepét

 

További információk

Kiszerelés:

60 kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

2 kapszula

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Pajzsmirigy + Slim kapszula”