Leírás
Fermentált Fekete fokhagyma kapszula
A Fermentált fekete fokhagyma 800 mg kivonatot tartalmaz kapszulánként, amely 12 000 mg porított fokhagyma őrleményének felel meg.
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű gyógynövény. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítják elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, és barnás-fekete árnyalatúra. Csípős íze, édeskés-sós ízvilágúra változik. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.
Hatóanyagok 1 kapszulában:
- Fermentált fekete fokhagyma kivonata 400 mg amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 µg
Tipp!
A fekete fokhagyma igen jól használható az ételek fűszerezésre is. Nyisd szét a kapszulát, és használd levesekhez, húsokhoz, salátákhoz, vagy egyéb ételekhez.
A FEKETE FOKHAGYMA TÖKÉLETES FŰSZEREZÉSRE IS, A KAPSZULATOK SZÉTNYITÁSÁVAL ADJUK ÉTELEKHEZ, LEVESEKHEZ, SALÁTÁKHOZ, HÚSPÁCOKHOZ, SALÁTÁKHOZ.
Összetevők:
Fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumójának kivonata standardizált S-allil-cisztein-tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz).
Felhasználási javaslat:
Napi ajánlott adagja 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel kell bevenni.
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
OGYÉI ny.sz: 25901/2021
Értékelések
Még nincsenek értékelések.