Pörögj rá a nyárra játékszabályzat

Vásárolj és nyerj

Az akció 2021. május 25-én 00:00:00 órakor kezdődik a vitaminkiraly.hu webáruházban és 2021. augusztus 17-e, 23:59:59 óráig tart. A nyereményjáték időtartama alatt a vásárlóink között napi, heti és fődíj sorsolások lesznek. Naponta 1, összesen 84 db ajándék Vitaking Vitadrink (10 tasakos) + Vitaking Shaker + Vitaking Strandlabla csomag sorsolás lesz, melyeket az előző napi megrendelők közül fogjuk sorsolni. Valamint hetente 1db (összesen 12 db) Vitaking Vitadrink + Shaker + Hátizsák + Sapka csomagot sorsolunk hétfőnként, az előző heti teljesített rendelések között fogjuk kisorsolni. A napi és heti sorsolásban minden teljesített megrendelés részt vesz értékhatártól függetlenül. Azonnali ajándék: az akció ideje alatt minden 10.000 ft feletti megrendelés mellé ajándék 1000mg-os 30 db-os C-vitamint küldünk.

A játék végén, augusztus 18-án kerül kisorsolásra a fődíj, 1 db  wellness utalvány. A fődíj sorsoláson az akció ideje alatt beérkezett, összes teljesített 10.000 ft feletti megrendelés részt vesz.

A tárgynyeremények értéke készpénzre vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át.

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra. Nyertest a sorsolást követően értesítjük a nyereményről, és a nyeremény átvételének részleteiről.

A nyertesek vezetéknevének kezdőbetűjét, keresztnevét, és a vásárlás időpontját ezen az oldalon fogjuk kihirdetni: vasarolj-vitaking-termekeket-es-nyerj/ A nyertest nyereményéről e-mailben és telefonon értesítjük. Ha a nyertes az adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről, és 1 héten belül nem jelentkezik a nyereményért, vagy visszautasítja a nyereményt, akkor pótnyertes kerül sorsolásra az adott nyeremény tekintetében.

A nyereményjátékban 18. életévüket betöltött Magyarországi címmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik az akció ideje alatt vásároltak a vitaminkiraly.hu webáruházban.

A játékban nem vehetnek részt a vitaminkirály webáruház üzemeltetőjének munkavállalói, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A változtatás jogát fenntartjuk.