könyv
Mind a(z) 7 találat megjelenítve
-
Superfood a mikroalgák – Demecs István
690 FtEbből a könyvből megtudhatja, hogy a mikroalgák – a Spirulina és a Chlorella – mitől váltak korunk szuperélelmiszereivé, illetve, hogy milyen betegségek esetén célszerű őket alkalmazni.
-
Demecs I.-150év legnagyobb orvosi tév.
490 FtMik az elmúlt 150 év legnagyobb orvosi tévedései? Bevezetésnek kezdjük először azzal, hogy napjainkban nincs olyan gyógyszergyár, nincs orvos, nincs kormány, aki azon dolgozna, hogy Ön ne legyen beteg. Sőt, azzal, hogy Önt betegen tudják tartani, egy könnyen kontrollálható emberré alacsonyítják le. Nem csak Önt, a többieket is. Így lesz egy könnyen kontrollálható tömeg.
-
Cukorbetegség gyógyítható – Demecs I.
845 FtA cukorbetegség gyógyítható – mint azt a könyv címe is sugallja, a 25nap.hu nem kevesebbet ígér olvasóinak, mint hogy 25 nap alatt megszabadulnak cukorbetegségüktől, a könyvben leírt módszerrel.
-
Betegre ettük magunkat – Demecs István
690 FtHogyan készítsük el két perc alatt a világ legjobb reggelijét? Milyen lenne egy egészséges reggeli? És egyáltalán létezik igazán egészséges reggeli? Hogyne. Erről szól a könyv.
-
Halál a konyhában – Eva Kapfelsperger
2 950 FtA könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait.
-
Jill Fullerton-Smith: Amivel etetnek
3 990 FtHiteles, olvasható és olvasandó, telis-tele lenyűgöző ötletekkel és illusztrációkkal, amelyeken keresztül a könyv bemutatja az ételeknek az immunrendszerünkre, étvágyunkra, emlékezőképességünkre és libidónkra tett valós és tudományosan alátámasztott hatásait.
-
Paleolit étrend – Dr. Loren Cordain
2 940 FtEgészséges, egyszerű és finom: ez a három legfontosabb jellemzője a paleolit étrendnek, amely az ember természet adta táplálkozását igyekszik rekonstruálni Dr. Loren Cordain. A neves táplálkozási szakértő állítja: ma is kőkorszakiak vagyunk, akik az űrkorszakban élnek! Étrendi igényeink legalábbis pontosan ugyanazok, mint egykori őseinknek.