Vitaking Máriatövis
Vitaking_kapszula_mariatovisVitaking_mariatovis

Máriatövis – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,095 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

2190 Ft (24,33 Ft/kapszula

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, gyógyszert szedünk, zsíros ételeket eszünk, vagy gyors-éttermi ételekkel vagy előre gyártott készételekkel csillapítjuk éhségünket. Ezért nagyon fontos, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését.
Kategória: Címkék: , , Brands: .

Termékleírás

A  máriatövis gyógynövény segít fenntartani a máj működését

Védi májunkat, illetve segíti a regenerálódását a rengeteg káros megterhelés után. ezért igen hasznos a máriatövis fogyasztása.

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. Központi laboratóriumként a máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat.

A máj feladatai:

A máj mintegy ötszázféle feladatot lát el, ezek közül a két legfontosabb: megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba.

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg.

Támogassa máriatövissel!

Nagyon fontos, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését.

A máriatövis használata a múlt század elején visszaszorult, a 20. század közepe táján fedezték fel újra, amikor kémiailag azonosított hatóanyag komplexével (szilimarin) végzett farmakológiai vizsgálatokban magyarázatot találtak a növény epe- és májpanaszokat enyhítő hatására.

A máriatövis:

 • Támogatja a máj egészségét
 • Hozzájárul a máj méregtelenítéséhez
 • Segít fenntartani a májműködést, elősegíti az emésztést és a test tisztulását.
 • Hasznos az élettani tisztító funkciók fenntartásában.
 • Segít fenntartani a szív egészségét

isz3000_2

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula étkezés közben

OÉTI bejegyzési szám:

16188/2015

Tudnivalók:

Száraz hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Kiszerelés:

90 kapszula

2 értékelés a termékre: Máriatövis – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Kiváló máj regeneráló, extra magas hatóanyaggal!
  Bár én teában jobb szeretem inni, de ez nem von le semmit az értékéből! 😉

 2. 5 / 5

  :

  Apukám szedi, a májfunkciója nagyon jó tőle!!!

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről