Bónusz – Gyűjtsön pontokat

Bónusz pontok – regisztrált vásárlóinknak

Vitaminkirály bónuszrendszer, bónusz pontok minden vásáslás utánBármilyen terméket vásárol meg a Vitaminkirály Webáruházban, a bónuszrendszer értelmében a termékekhez kapcsolódó bónusz pontok elkezdenek gyülekezni felhasználói fiókjában (ehhez először regisztrálni kell itt). Minden termék bemutató oldalán látható hány pontot ér és a fizetéskor pedig a teljes kosárértékhez járó bónuszpontokat is látni fogja.

Ezen kívül pontot kap azért is, ha értékel egy terméket (ha fogyasztja valamelyik termékünket és megosztaná tapasztalatit, akkor értékelje a termék oldalán). Sőt, már akkor is kap bónusz pontot, ha regisztrál a webáruházunkban, de még nem vásárol. A pontok pénzre válthatók. A kapott összeget szabadon felhasználhatja a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor.

Hogyan használhatja fel a bónuszait?

Vásároljon rendszeresen, de legalább évente négyszer. Amikor legközelebb visszatér vásárol, akkor a Kosár oldalon megadhatja, hogy felhasználja-e a bónuszát vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszai tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatja 90 napon belül. Ha felhasználja a meglévő bónuszát, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból.

Kombinálja a kedvezményeket

Fossza ki a Vitaminkirályt úgy, hogy akár egyszerre használja ki az összes kedvezményt. Más webáruházakkal ellentétben – ahol egyszerre egy kedvezményt lehet felhasználni – a Vitaminkirálynál több kedvezményt is felhasználhat egyszerre. Előfordulnak olyan kuponok, melyek nem használhatóak más akciókkal, de a hűségpontok ilyen esetekben is levonhatóak. Vagy ha egy eleve akciós terméket nézett ki és tett a kosarába, és a kosárérték elérte a 3000Ft-ot, akkor azt is ingyen szállítjuk házhoz, ráadásul ebben a vásárlásban is felhasználhatja bónuszpontjait is és azok beváltásával csökkentheti a fizetendő összeget.