Akció!
Vitaking 100% Spirulina alga 500mg (200 db)
Vitaking_kapszula_spirulinaVitaking_100_spirulina_200_db_cimke

Spirulina alga tabletta – Vitaking

5 az 5-ből 4 vásárlói értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

3680 Ft 2576 Ft (13 Ft/db)

100%  Spirulina alga. A Vitaking legtisztább organikus termelésű spirulina tablettája nem tartalmaz semmi egyebet csak az algát. Különleges gyártástechnológiának köszönhetően semmiféle tablettagyártáshoz használt egyéb segédanyagot nem kellett használnunk. A termék alapanyagául szolgáló algát a német Ceres vizsgálja és minősíti. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.  A spirulina segít a szervezet immunrendszerének támogatásában, a testsúly szabályozásában, a test vitalitásának támogatásában és a normál vércukorszint fenntartásában. Az akciós termék minőségmegőrzési ideje 2020.05.27.

Termékleírás

Spirulina alga tabletta

A Vitaking legtisztább organikus termelésű Spirulina alga tablettája nem tartalmaz semmi egyebet csak az algát. Különleges gyártástechnológiának köszönhetően semmiféle tablettagyártáshoz használt egyéb segédanyagot nem kellett használnunk. A termék alapanyagául szolgáló algát a német Ceres vizsgálja és minősíti.

Miért együnk spirulina algát?

 • Segít a szervezet immunrendszerének támogatásában.
 • Vitalitás / energia fokozása: segít a test vitalitásának támogatásában.
 • Segít a normál vércukorszint fenntartásában.
 • Segíti a testsúly szabályozását.

Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

Fehérje tartalom

Nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be.

Aminosav tartalom

Ezenkívül 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára. Sőt, nem csupán tartalmazza az összes szükséges aminosavat, de azokat olyan formában, amitől könnyebben emészthető, mint a szója vagy a hús.

A tabletta tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat.

Nagyon gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

A kutatások szerint: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

Olvasd el Demecs István: Mikroalgák című könyvét, ami részletesen leírja azt is, milyen esetben hogyan kell alkalmazni a spirulinát.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

15 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

14408/2014

Kiszerelés:

200db

4 értékelés a termékre: Spirulina alga tabletta – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Szerintem berakhatnák a keresőben a vaskészítmények közé, mert nagyon jó vaspótlás a spirulina alga, és székrekedést sem okoz, mint a patikában kapható vaskészítmények. Továbbá nagyon előnyös a haj növekedése szempontjából, ahányszor elkezdem enni, megjelennek a babahajak, és nem győzöm festeni a hajam olyan gyorsan nő. Gyomorvédő hatása is van.

 2. 5 / 5

  :

  A kiszárított spirulina fehérjetartalma a forrástól függően 55-77% között változik, tartalmazza az összes nélkülözhetetlen (esszenciális) aminosavat, gazdag esszenciális zsírsavakban is, pl. Omega-3.

 3. 5 / 5

  :

  Érdeklődnék, hogy jodot tartalmaz e? Pajzsmirigy betegként el vagyok tiltva tőle.

 4. 5 / 5

  :

  Érdeklődnék, hogy Syncumar nevű véralvadásgátlóval együtt alkalmazható e?

  • :

   Kedves Gera Józsefné! Bárkinek, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, azt javasoljuk, hogy az étrend-kiegészítők alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával.

Mondd el a véleményed