Naturpiac búzafű italpor

Búzafű italpor

1395 Ft (5,58 Ft/g)

A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. A búzafű hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja.

Termékleírás

A természet multivitaminja

A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. Az egyik leggazdagabb A és C vitamin forrás. Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma. A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás.

Könnyen emészthető

Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így gyenge emésztésűek is nyugodtan fogyaszthatják. Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Erőteljesen lúgosító hatású.

A búzafű magas klorofill tartalommal rendelkezik. a klorofill dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

Méregtelenít és táplál

A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja. Vitalizáló hatása annak köszönhető, hogy az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban.

Tiszta természet – 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól és színezékektől, ízfokozóktól. Összetevők: 100% búzafű őrlemény.

Lehetőség szerint éhgyomorra igyuk, majd hagyjunk fél óra „előnyt” amíg semmi mást nem fogyasztunk, hogy a benne levő értékes hatóanyagok sértetlenül felszívódhassanak a vérkeringésbe, és eljuthassanak testünk minden építőkövéhez, a sejtekhez.

 

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

1-2 teáskanál zöldséglében vagy vízben felrázva

Kiszerelés:

250 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Búzafű italpor”