Omega-3 készítmények

Az omega 3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének megőrzésében. A  halolajban található zsírsavak, az  EPA és DHA zsírok hozzájárulnak a szív megfelelő működésé­hez, a DHA szírsav pedig hozzájárul a normál agymű­ködés  és normál látás fenntartásához.

Omega 3 az ételekben

Az Omega-3 zsírsav leginkább a hidegvízi halakban és tengeri herkentyűkben található meg.  A legjobb Omega-3 források a hering, lazas, tonhal, angolna, busa.  Amennyiben nem fogyaszt rendszeresen hidegvizi halakat, pótolja étrend-kiegészítő formában az Omega-3 zsírokat.

Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor

Mind a(z) 5 találat megjelenítve