Vitaking VitaDrink multivitamin
Vitaking_kapszula_vitadrinkVitaking_vitadrink_cimke

VitaDrink – Vitaking 88g (10)

Ennek a terméknek a megvásárlása 925 hűségpontot ér!

1850 Ft

Nem szereti a tablettákat és a kapszulákat? A Vitaking VitaDrink egy kellemes ízű, málnás multivitamin italpor 1000 mg c-vitaminnal, b-vitaminokkal és jelentős mennyiségű értékes ásványi anyaggal.

Termékleírás

A Vitaking VitaDrink egy kellemes ízű, málnás multivitamin italpor a vitaminok mellett tartalmaz jelentős mennyiségű ásványi sót is, elsősorban foszfort, káliumot és magnéziumot, kisebb mennyiségben mangánt, kalciumot és nátriumot is. Az oldott ásványok és vitaminok felszívódása gyorsabb, mintha tablettában nyelné le ezt a mennyiséget.

A magnézium és a cink hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

A B6-, a B12-, és a C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Felhasználási javaslat

A tasak tartalmát egy pohár hideg vízben javasolt elkeverni, és azonnal fogyasztható. Az így elkészített multivitamin ital 18-féle értékes összetevőt tartalmaz, amelyek  hatását azonnal érezheti saját magán.

Egy doboz Vitaking-VitaDrink 10 zacskó málnás ízű multivitamin italport tartalmaz. Kellemes ízének köszönhetően a gyermekek is szívesen fogyasztják.

További információk

Kiszerelés:

10 csomag

Napi ajánlott mennyiség:

1 csomag

OGYÉI bejegyzési szám:

18023/2016

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “VitaDrink – Vitaking 88g (10)”

Érdeklődés a termékről