Ozmózisos ivóvíz tisztító

65 500 Ft

Fogyasszon Ön is kristálytiszta ivóvizet otthonában! Biztosítsa családjának is a tiszta víz élvezetét, és védje meg őket a szennyezett csapvíz káros hatásaitól!  Ne terhelje többé szervezetét káros anyagok bevitelével (klór, vegyszermaradványok, hormonok, nehézfémek)!

Leírás

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Védje saját és gyermekei egészségét Ön is kristálytiszta ivóvíz fogyasztásával! A minőségi ivóvíz alapvető szükséglet. Miért hasznos a víztisztító? Ha Ön is rendszeresen fogyaszt csapvizet, akkor nap mint nap mérgezi szervezetét. Számtalan káros, a testünkre hosszú távon romboló hatású anyag található meg a vezetékes vízben. Ha szeretné elkerülni a különféle betegségeket, kezdje az alapoknál, és fogyasszon mától Ön is tisztított vizet.

A házi víztisztító berendezés használatával bármikor fogyaszthat krisztálytiszta vizet, ráadásul igen kedvező áron. Ezzel biztosíthatja saját és családja számára, hogy egészségesek maradjanak. Ha folyamatosan tiszta vizet iszik, akkor megszabadítja szervezetét az ott felhalmozódott mérgektől, káros anyagoktól. Tudta, hogy a csapvízben többek között, rengeteg hormon, nehézfém, különféle vegyi mérgek, toxinok, stb. halmozódnak fel? Miközben Ön jóizűen elfogyaszt egy pohár vizet, amit a csapból eresztett, ezek mind bekerülnek a szervezetébe.

Használja mától Ön is a Vitaminkirály víztisztítóját, és:

 • többé nem terheli szervezetét káros anyagok bevitelével (klór, vegyszermaradványok, hormonok, nehézfémek)
 • nem kell többé ásványvizet vásárolnia, hiszen a tisztított víz sokkal jobb ízű, és egészségesebb
 • ha eddig nehezére esett meginni naponta több liter vizet, ezentúl élvezni fogja, hiszen finom ízű vizet ihat
 • nyugodt szívvel főzheti meg családjának a legfinomabb ételeket, annak sokkal jobb lesz az íze, illata, zamata
 • biztos lehet benne, hogy poharai, vízforralója, edényei tökéletesen tiszták lesznek, és nem rakódik le rajtuk a vízkő. Szinte semmi nem tisztítja meg olyan tökéletesen ezeket a dolgokat, mint a tisztított víz.

A  víztisztító berendezése egy fordított ozmózisos készülék. Összesen 5 szűrő található benne, hogy Ön igazán finom és egészséges vizet ihasson.

A fordított ozmózisos víztisztító készülék előnyei:

A fordított ozmózis tökéletes víztisztítást tesz lehetővé, hiszen a víz egymás után mind az 5 szűrőn átmegy, amelyek még a legkisebb méretű szennyeződéseket is kiszűrik belőle, és csak ezután kerül az Ön poharába. Az ozmózis membrán 0.0001 mikron nagyságú pórusain keresztül szinte csak a vízmolekulák képesek átjutni, és minden egyéb anyag kívül reked. Tehát nincs az a vírus, baktérium, hormon vagy egyéb szennyeződés, ami ezen a membránon át tudna jutni. A fordított ozmózis membrán azon az elven működik, hogy szétválasztja a csapvizet két részre: tiszta és szennyezett vízre. A membrán öntisztító, nem halmozódnak fel benne szennyeződések. A házi ivóvíz tisztító berendezés az Ön konyhájába is tökéletesen illik. Beszerelése igazán egyszerű, bárki meg tudja csinálni, rövid idő alatt. A konyhai mosogató alá kell beépíteni. A friss, tiszta ivóvíz a meglévő mosogató csapteleptől független csapból vételezhető. Mivel az ozmózis membrán teljesítmény kb. 5-7 liter/óra, a készülékhez tartozik egy 6 literes puffer tartály, ami biztosítja a folyamatos ivóvíz mennyiséget a család számára.

A készülékhez tartozó szűrők felépítése és feladataik:

Első: 5 mikronos üledék szűrő Hatékonyan eltávolítja a koszt, rozsdát és homokszemcséket. Második: szemcsés aktív szénszűrő A klór és a szerves kémiai anyagok 99%-át kiszűri. Fokozottan csökkenti az ízeket, és a szagokat. Harmadik: 1 mikronos üledék szűrő Megvédi az utána következő membránt. Megnöveli a membrán teljesítményét akár 95%-os TDS kilökődésig. Negyedik: fordított ozmózis membrán Egy vékony film kompozit (angolul: TFC) kiváló minőségű membrán, melyet Dow Chemical készített, és 120-200 l vizet képes átszűrni naponta. Eltávolítja a következő víz keményítő szennyező anyagokat, melyek jelen lehetnek a vizében: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kadmium, fluor, nitrit, nitrát, és szelén Ötödik: utolsó (kis méretű) szénszűrő Ez a modul eltávolítja a maradék ízeket és szagokat, növelve az ivóvize minőségét. NSF által elfogadott szenet használunk, hogy garantáljuk a víz ízét. 6 havonta célszerű cserélni a három elő szűrőt (5 mikronos, aktív szén, 1 mikronos) és az utószűrőt (GAC aktív szén). Az ozmózis membránt 24 havonta javasolt cserélni.

A készülékhez 6 havonta cserélendő szűrőket itt tudja megrendelni.

Minden víztisztító berendezéshez részletes összeszerelési és használati kézikönyvet mellékelünk, mellyel bárki könnyedén, szinte pillanatok alatt üzembe helyezheti otthonában.

Mi van a csomagban?

 • A beszereléshez szükséges összes elemet egy dobozban szállítjuk:
 • 5 darab szűrőt tartalmazó rendszer
 • 1 darab 6 literes puffer tartály a tiszta víznek
 • 1 darab csaptelep a tiszta víz adagolásához
 • 1 darab golyóscsap és “T” elosztó a csapvíz bekötéséhez
 • 1 darab csatlakozó a szennyvíz rákötéshez
 • 2 méter bekötő 1/4 collos bekötőcsö
 • 1 darab elzáró csap a tartály tetejére
 • 1 darab kezelési és összeszerelési útmutató ábrákkal
 • 1 darab szerszám a szűrők ki és beszereléséhez, csatlakoztatásához
 • 1 garnitúra (5 darab) szűrő betét

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ozmózisos ivóvíz tisztító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .