Kétéves vízszűrő betét készlet

14 470 Ft

A Puricom házi víztisztító berendezéséhez tartozó cserélhető vízszűrő modulok, amelyeket kétévente kell kicserélni. A víztisztító készülékben összesen 5 szűrő található, ebből 4-et félévente kell cserélni, egyet (ozmózis membrán) pedig elég kétéves korában lecserélni. Ezt az 5 szűrőt tartalmazza a csomag.

Leírás

Víztisztító berendezést használ?

Amikor megvásárolta a Puricom vízszűrő berendezést áruházukban, a csomagban benne volt a berendezéshez tartozó 5 szűrő. Mivel ezek folyamatos használatban vannak, ezért fontos időközönként cserélni őket a hatékonyság érdekében. Cserélje ki rendszeres időközönként a szűrőket, és ezzel garantálja családja számára a tiszta, egészséges, szűrt ivóvizet!

A kétéves szűrőbetét csomagban öt szűrő található:

  • Mechanikai szűrőbetét 10″ 5 µ (A szűrőbetét kiszűri a mechanikai szennyeződéseket, valamint a víz zavarosságát okozó anyagokat.)
  • Aktívszén szűrőbetét CTO 10″ ( Eltávolítja a víz kellemetlen szagát és ízét okozó anyagokat.
  • Aktívszén szűrőbetét GAC 10″ (Kiszűri a vízből a klórt, trihalometánokat, valamint a különböző szerves anyagokat.)
  • In-line típusú aktívszén utószűrő (a víztisztítóhoz tartozó tartályból kifolyó vizet frissíti fel, és kiszűri az esetleg fennmaradó szag és ízrontó anyagokat.)
  • CSM RO membrán 50GPD

Az RO membrán a víztisztító készülék központi eleme. Működési elve az élő szervezetekben is lezajló ozmózis folyamat megfordításán alapszik, vagyis az, hogy nyomás alatt a félig áteresztő membránon a hígító anyag a töményebb oldat felől a hígabb oldat felé tud áramlani. Ezt az elvet már több mint 30 éve alkalmazzák. A félig áteresztő membrán pórusain (mérete 0,0001 mikron) csak a vízmolekulák jutnak keresztül, kiszűrve a csapvízből az oldott sókat, baktériumokat, vírusokat, mikroorganizmusokat, nehézfémeket, stb.

Használjon mától Ön is víztisztítót, és:

  • többé nem terheli szervezetét káros anyagok bevitelével (klór, vegyszermaradványok, hormonok, nehézfémek)
  • nem kell többé ásványvizet vásárolnia, hiszen a tisztított víz sokkal jobb ízű, és egészségesebb
  • ha eddig nehezére esett meginni naponta több liter vizet, ezentúl élvezni fogja, hiszen finom ízű vizet ihat
  • nyugodt szívvel főzheti meg családjának a legfinomabb ételeket, annak sokkal jobb lesz az íze, illata, zamata
  • garantáljuk, hogy poharai, vízforralója, edényei tökéletesen tiszták lesznek, és nem rakódik le rajtuk a vízkő. Szinte semmi nem tisztítja meg olyan tökéletesen ezeket a dolgokat, mint a tisztított víz.
Ha még nincs víztisztító berendezése, tekintse meg áruházunkban, és igyon mától Ön is kristálytiszta vizet!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kétéves vízszűrő betét készlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…