Töltődj fel nyereményjáték

Vásárolj webáruházunkban és nyerj

Az akció 2022. május 16-án 00:00:00 órakor kezdődik a vitaminkiraly.hu webáruházban és 2022. július 31-e, 23:59:59 óráig tart. A nyereményjáték időtartama alatt a vásárlóink között napi, heti és fődíj sorsolások lesznek. Naponta 1, összesen 76 db ajándék VITAKING VitaDrink italpor (10 adag) + Vitaking Sportkulacs csomag sorsolás lesz, melyeket az előző napi megrendelők közül fogjuk sorsolni. Valamint hetente 1db (összesen 11 db) Vitaking hűtőhátizsák, telefontok, sport törölköző csomagot sorsolunk hétfőnként. Ezt az előző heti teljesített rendelések között fogjuk kisorsolni. A napi és heti sorsolásban minden teljesített megrendelés részt vesz értékhatártól függetlenül. Azonnali ajándék: az akció ideje alatt minden 15.000 ft feletti megrendelés mellé ajándék 1000mg-os 30 db-os C-vitamint küldünk.

A játék végén, 2022. augusztus 1-én kerül kisorsolásra a fődíj, 1 db  60.000 Ft értékű wellness utalvány. A fődíj sorsoláson az akció ideje alatt beérkezett, összes teljesített 15.000 ft feletti megrendelés részt vesz.

A tárgynyeremények értéke készpénzre vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át.

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra. Nyertest a sorsolást követően értesítjük a nyereményről, és a nyeremény átvételének részleteiről.

A nyertesek vezetéknevének kezdőbetűjét, keresztnevét, és a vásárlás időpontját ezen az oldalon fogjuk kihirdetni: toltodj-fel-nyeremenyjatek-a-webaruhazban

A nyertest nyereményéről e-mailben és telefonon értesítjük. Ha a nyertes az adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről, és 1 héten belül nem jelentkezik a nyereményért, vagy visszautasítja a nyereményt, akkor pótnyertes kerül sorsolásra az adott nyeremény tekintetében.

A nyereményjátékban 18. életévüket betöltött Magyarországi címmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik az akció ideje alatt vásároltak a vitaminkiraly.hu webáruházban.

A játékban nem vehetnek részt a vitaminkirály webáruház üzemeltetőjének munkavállalói, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A változtatás jogát fenntartjuk.