Téli ajánlatok - influenza szezonra

Téli ajánlatok, az immunrendszer normál működéséért, az influenza szezonra.

Tökéletesen működő immunrendszer

Miért fontos?

Eljött az évnek az a szakasza, amikor az embereknek egy tökéletesen működő immunrendszerre lenne szükségük annak érdekében, hogy könnyen átvészeljék a tél derekától az első tavaszi gyümölcsök megjelenéséig tartó “betegségszezont”.

Elérhető egyáltalán ez a cél?

Az immunrendszer egészsége és az általános egészség kéz a kézben járnak. Az immunrendszer, beleértve a gyulladást vagy lázat előidéző összetevőket, az alapja a kórokozó támadók elleni védelemnek, beleértve a baktériumokat, vírusokat, gombákat és más élősködőket. Ez egy összetett rendszer, ami sok különböző sejttípus közötti kölcsönhatásokon alapul, amik a test minden pontján megtalálhatók.

Az evolúció során számos olyan mechanizmus alakult ki, amely az idegen behatolók nagyon gyors elpusztítását vagy hatástalanítását biztosítja, így akadályozva meg a kórokozó elterjedését, illetve nagy mértékű elszaporodását a megtámadott szervezetben. Ismerve a káros mikrobák gyors szaporodási ütemét (például számos baktérium tömege kb. húsz percenként megduplázódik), az azonnali reakció a test túlélése szempontjából alapvető fontosságú.

Ezt az állandóan készenléti állapotban levő, a kórokozót azon nyomban felismerő és azonnal működésbe lépő rendszert immunrendszernek nevezzük. Támogassa a normál működését! Nézzen körül a téli ajánlatok között!

Mind a(z) 12 találat megjelenítve