Bálint cseppek

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • 0 out of 5

  Bálint Cseppek – Vénusz csepp

  3 790 Ft

  A Vénusz csepp cickafarkfű (Achillea millefolium), palástfű (Alchemilla vulgaris) és pásztortáska (Capsella bursa pastoris) alkoholos oldata. Sokan női cseppnek is nevezik.
  A cickafarkfű támogatja az emésztést.  A palástfű segít fenntartani a jó közérzetet a menstruációs ciklus előtt és alatt, a pásztortáska pedig támogatja a női nemi rendszer egészségét.

 • 0 out of 5

  Bálint Cseppek – Feketeretek csepp

  2 990 Ft

  A feketeretek (Raphanus sativus var. niger) egy gyökérzöldség, amelyet gyakran használnak a népi gyógyászatban és a gasztronómiában. Jellegzetes fekete héja és fehér húsa van, íze pedig enyhén csípős.

  A Bálint cseppek alkoholos oldatban 240 mg feketretek található a 21 cseppben.

 • 0 out of 5

  Bálint Cseppek – Tüdő-füves csepp

  3 290 Ft

  Ez az egyedülálló, 8 gyógynövény ( kakukkfű, izlandi zúzmó, cickafarkfű, mezei zsurló, lándzsás útifű, orvosi zsálya, fehérmályva levél és ökörfarkkóró virága) alkoholos oldatából készült készítmény a természet erejével támogatja a szervezeted. A mezei kakukkfű nyugtató hatással lehet torokra, hangszalagokra.  A lándzsás útifű támogatja a légzőszervek egészségét, nyugtató a torok és a mellkas számára.

 • 0 out of 5

  Bálint Cseppek – esszenciális TEAFAOLAJ

  3 190 Ft

  A teafaolaj (Melaleuca alternifolia) egy rendkívül sokoldalú illóolaj, amelyet az ausztrál teafa leveleiből nyernek ki. Széles körben alkalmazzák a bőrápolásban, különösen akné, kisebb vágások, rovarcsípések és fertőzések esetén. Emellett hatékony lehet a korpásodás elleni küzdelemben is, de természetes és hatékony megoldást kínál a háztartásban is, például tisztítószerként vagy levegőfrissítőként.

  100%-os gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolaj.

  Kizárólag külső használatra!

 • 0 out of 5

  Bálint Cseppek – Tyúkhúr csepp

  3 190 Ft

  A Bálint tyúkhúr csepp articsókalevéllel egy természetes alapanyagokból készült, tartósítószer-, adalék-, és színezékmentes étrend-kiegészítő. Tyúkhúrból 100 mg, articsókalevélből 25 mg, borsosmentából és szegfűszegből 5-5 mg található a 36 csepp alkoholos-vizes oldatban, amely a napi adagot jelenti.