Vas pótlás

vas készítményA hagyományosnak tekintett magyar étrend nagyából 6mg vasat tartalmaz 1000 kalóriánként, csak elvben elegendő a szervezet vasigényének kielégítéséhez. A vashiány kialakulásához számos, a vasfelszívódást hátrányosan befolyásoló táplálkozási szokás széleskörű elterjedése is hozzájárul.

Viszonylag gyakori, hogy orvosi javaslatra vaskészítményt keresnek a vásárlóink.  Speciálisan összeállított vas készítményeink segítenek a vas-pótlásában.

A vashiány kialakulását célszerű lenne megakadályozni az étrend megfelelő kiegészítésével, mert egy már kialakult vashiány kezelése nem egyszerű feladat.

Az Iron All tabletta vashiány pótlására alkalmas komplex készítmény, mely tartalmazza még B-vitamin komplex tagjait, B12 vitamint, folsavat, valamint C-vitamint.

Legújabb liposzómás vas – készítményeink is kitűnően alkalmasak nem csak gyermekek, de a felnőttek napi vas igényének biztosítására.

A VitaFer liposzómás vas nem okoz kellemetlen, fémes ízt a szánkban, nem okoz hányingert és hasmenést sem, mint a hagyományos vas készítmények nagy része. A liposzómás technolóiának köszönhetően.

Más vas-szulfát és vas-pirofoszfát tartalmú vaskészítményekkel összehasonlítva a VitaFer vastartalma átlagosan háromszor jobban hasznosul.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve