Varga cseppek - hajhullás ellen

Varga cseppek

2900 Ft (58 Ft / ml)

Élvezze az egészséges és dús haj tapintását! Legyen természetesen egészséges a haja. A Varga Hajcseppek gyógynövény-kozmetikum az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény gyógynövények természetes hatóanyagaival.

Termékleírás

Hajcsepp 19 gyógynövénnyel

A Varga hajcsepp 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata.

Nők számára különösen ajánlott szülés után és változókorban, férfiaknak 40 év felett.

A Varga Hajcseppek készítményt alkotó gyógynövények természetes hatóanyagai, a vitaminok, mikroelemek és ásványi anyagok táplálják a hajhagymákat és fokozhatják a vérkeringést.

Varga cseppek használata

A Varga készítmények használata gyors és egyszerű. Az üvegeken az alkalmazást megkönnyítő speciális szórófej található. A szórófej csövét a mellékelt fordítsa oldalirányba, majd az üveget lehetőleg függőleges helyzetben tartva permetezze a szert a fejbőrre, a hajszálak alá. Juttasson a készítményből az egész hajas fejbőrre, majd finoman, egyenletesen masszírozza be a szert. Kezeléskor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mos, a készítményeket hajmosás után használja. Ügyeljen, hogy a készítmény használatakor a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.

A kezelés gyorsan és könnyedén elvégezhető, mindössze 1-2 percet vesz igénybe.

Befolyásolják-e a festett haj színét a termékek?

A készítményt a fejbőrre, a hajtövekhez kell juttatni, így az a hajszálakra nem kerül, a festett hajszínt nem befolyásolja.

Vannak-e mellékhatásai a készítményeknek?

A készítmények természetes gyógynövény-kozmetikumok, amelyeknek káros mellékhatásai nem ismertek.

Okozhat-e allergiás reakciót a készítmények használata?

A készítmények forgalmazásba kerülésük előtt allergén vizsgálatokon estek át, amelyek során allergiás reakciót nem lehetett kimutatni. A termékekben azonban növények kivonatai találhatók, ezért rendkívül ritka esetekben okozhatnak bőrpírt, viszketést azoknál, akik különösen érzékenyek a növényi összetevőkre. Ilyenkor a készítmények alkalmazását abba kell hagyni.

forrás: vargacseppek.hu

 

További információk

Kiszerelés:

50 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Varga cseppek”