Akció!
Szőlőmag kivonat
Swanson_kapszula_Grapeseed_Extract_100mg_60sw_szolomagkivonat

Szőlőmag kivonat – Swanson

3625 Ft 3526 Ft (58,76 Ft/db)

A szőlőmag kivonat erős antioxidáns, amely semlegesíti a szabad gyökök kellemetlen hatásait, és javíthatja az immunrendszer működését. A szőlőmag kivonata 15-25-ször erősebb az E-vitaminnál, a vas és az oxidatív szennyezések semlegesítésében.

Termékleírás

A szőlő legértékesebb része

A szőlő legértékesebb hatóanyagait a magja és héja tartalmazza. De a legtöbben nem eszik meg a szőlő magját, vagy ha meg is eszik, nem nem lehet összerágni annyira, hogy a hatóanyagai érvényesüljenek. Ezért célszerű őrleményt vagy szőlőmag kivonat formában fogyasztani.

Az utóbbi időben egyre több kutatás koncentrál a szőlőmagban és héjban található növényi vegyületek hatásaira. Nem véletlen, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítők a szőlőmag tartalmú készítmények. A magból nyerik a szőlőmagolajat, melyet érdemes a mindennapi étkezés részévé tenni. De magában a magokban  is rengeteg értékes növényi vegyület található.

Miért értékes a szőlőmag kivonat?

A szőlőmagban illetve a szőlőmag kivonatban sokféle értékes tápanyag található, mint például ásványi anyagok, néhány vitamin,  és különböző flavonoidok, polifenolok. A flavonoidok közül is az egyik legértékesebb a resveratrol.

A szőlőmag kivonat hatóanyagai (pl. polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket is.

A káros környezeti hatások, anyagok (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és elpusztítják az egészséges sejteket.

A szőlőmagban található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.

A szőlőmag:

  • Támogathatja a vénás keringést.
  • Segíthet fenntartani az egészséges ereket
  • Jól ismert antioxidáns forrás
  • Természetes védelmet nyújthat a szabad gyökök ellen.
  • Segíthet megtartani a sejtek normál  egészségét és működését

A Swanson termék 100 mg MegaNatural®-Gold szőlőmag kivonatot tartalmaz.

Ha a vénás keringés és érrendszer miatt keres szőlőmag kivonatot, akkor még a Vitaking Diozmin komplex készítmény, és a Varikoflex Balzsam is érdekes lehet.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

5185/2009.

Kiszerelés:

60 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Szőlőmag kivonat – Swanson”