Swanson Whey Protein Power - Swanson fehérje koncentrátum
Swanson_Whey_Protein_Power_36oz_1035gSwanson whey protein 1035g

Whey Protein (1035g)

14400 Ft (13,9 Ft/g)

A tejsavófehérje különleges tápanyag, mert az alapvető fehérje tulajdonságokon túl sok más élettani funkcióval is bír. Vaníliás ízesítésű por. A fehérjén kívül 15-féle értékes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Termékleírás

Swanson Whey Protein 1035g

A Swanson Whey Protein  tejsavó fehérjét tartalmaz, ami egy igazán különleges tápanyag, mert az alapvető tulajdonságokon túl sok más élettani funkcióval is bír, viszont számottevő mennyiségben nem lehet a táplálékkal bevinni. A tejsavó fehérje a tej kisebbik fehérje része és kevesebb, mint 1%-ban van csak jelen a tejben.

A Swanson Whey Protein összesen 1 g zsírt és kevesebb mint egy gramm szénhidrátot tartalmaz adagonként.

A fehérje:

  • • hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez.
  • • hozzájárul az izomtömeg fenntartásához.
  • • hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

A proteinen kívül 15-féle értékes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így diétázók is nyugodtan fogyaszthatják.

Az elfogyasztását követően gyorsan felszívódik és beépül az izomzatba. A gyors felszívódás és beépülés miatt érdemes a fehérjeport közvetlenül az edzés után elfogyasztani, de legfeljebb 30 percen belül. Nagyon finom vaníliás ízesítésű por. Vízben, tejben vagy bármiféle gyümölcslében elkeverve egyaránt ízletes ital.

Kifejezetten ajánljuk sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, vagy akik a táplálkozásukat plusz fehérjével szeretnék kiegészíteni valamilyen speciális okból kifolyólag.

Ez egy kiváló protein termék! Hasonlítsa össze a Swanson Whey Protein összetételét más fehérje készítményekkel.

A tejsavófehérje különleges tápanyag, mert az alapvető fehérje tulajdonságokon túl sok más élettani funkcióval is bír, viszont számottevő mennyiségben nem lehet a táplálékkal bevinni. A tejsavó fehérje a tej kisebbik fehérje része és kevesebb, mint 1%-ban van csak jelen a tejben.

Napi ajánlott mennyiség

Keverjen el naponta egy adagolókanál (23g) Swanson Whey Protein port 2,5 dl hideg vízben vagy bármilyen más italban.  A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A fehérjén kívül 15-féle értékes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

isz3000_2

 

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

keverjen el naponta egy evőkanál Whey Protein port 2,5 dl vízben vagy bármilyen más italban.

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

1035 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Whey Protein (1035g)”