Swanson E-vitamin komplex - alfa, gamma, béta, és delta tokoferolokkal
Swanson_kapszula_Vitamin_E_Mixed_Tocopherols_400IUSwanson E-vitamin komplex – alfa, gamma, béta, és delta tokoferolokkal

E-vitamin komplex 400NE – Swanson

5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

6990 Ft (69,9 Ft/db)

Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből az alfa változat a legelterjedtebb étrendkiegészítőként. A Swanson Vitamin E-komplex tartalmazza az összes (alfa, béta, gamma és delta) formáját a tokoferolnak.

Termékleírás

Komplex E-vitamin alfa; béta; gamma; delta tokoferolokkal

100% természetes Swanson E-vitamin komplex ami keverve tartalmazza a d-alfa, d-gamma, d-béta, és d-delta tokoferolokat. Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin.

Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrendkiegészítőként.

Hasonlóan, mint a B-vitaminoknál, nem a család egy-egy tagjára van szükségünk, hanem az összesre, még ha nem is egyenlő mennyiségben. Sok kutatás folyik napjainkban is az E-vitaminnal kapcsolatban, és nem tudunk mindent az E-vitaminokról, de azt igen, hogy hasznos, ha ezeket együtt szedjük.

A Swanson vitamin E-komplex, ami tartalmazza az összes (alfa, béta, gamma és delta) formáját a tokoferolnak.

  • Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Swanson E-vitamin komplex 400Ne E-vitamin tartalmaz kapszulánként ((d-alfa-, d-béta-, d-gamma-, d-delta tokoferolok) ) . Gazdaságos 100 db-os kiszerelésben kapható.

Létezik olyan komplek készítmény, amiben nem csak a komplex E-vitamin van benne, hanem béta-karotin, szelén és D-vitamin is! Ez a Vitaking Vitamax terméke. Ha nem csak E-vitamint keres, hanem egy komplexebb vitamint, nézze meg ezt: Vitaking Vitamax

Olyan Multivitamint keres amiben az E-vitamin kevert tokoferolos formában van benne? Nézze meg a Vitaking Multi Profi termékeket! A Multi Profi Vitamin-csomagokban az E-vitamin ilyen formában van benn! Itt..

 

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

Kiszerelés:

100 gélkapszula

OGYÉI bejegyzési szám:

21246/2019

1 értékelés a termékre: E-vitamin komplex 400NE – Swanson

  1. 5 / 5

    :

    Az a legjobb benne, hogy az összes tokoferolt tartalmazza és nem csak az alfát, emiatt sokkal-sokkal egészségesebb, így hatékonyan védi az érrendszert. E tekintetben a legjobb ár/érték arányú E-vitamin, amit találtam, pedig sokat megnéztem.

Mondd el a véleményed