Máriatövis mag kivonat - Silymarin tartalom 125 mg kapszulánként!
Vitaking_silymarinMáriatövis mag kivonat – Silymarin tartalom 125 mg kapszulánként!

Silymarin – Máriatövis mag kivonat – Vitaking

5 az 5-ből 3 vásárlói értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

1090 Ft (36,33 Ft/db)

Silymarin – Máriatövis mag kivonat kapszulánként 125 mg silymarin kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő. A máriatövis egyike a legrégebben ismert gyógynövényeinknek, a népi gyógyászatban századok óta alkalmazzák. Amennyiben segítségre lenne szüksége a rendeléssel kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80-880-800-as ingyenes számon hétköznap 8:00-tól 17:00-ig.

Termékleírás

Silymarin – Máriatövis mag kivonat

Ez a Vitaking Máriatövis mag kivonat kapszulánként 125 mg silymarin kivonatot tartalmaz.

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. Központi laboratóriumként a máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat.

A máj mintegy ötszázféle feladatot lát el, ezek közül a két legfontosabb: megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át, és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba.

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg. Ezért is nagyon fontos az, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését.

A máriatövis mag kivonat használata a múlt század elején visszaszorult, a 20. század közepe táján fedezték fel újra, amikor kémiailag azonosított hatóanyag-komplexével (szilimarin) végeztek vizsgálatokat.

A máriatövis mag kivonat:

 • támogathatja a máj egészségét
 • hozzájárulhat a máj méregtelenítéséhez
 • segíthet fenntartani a májműködést, elősegíti az emésztést és a test tisztulását
 • hasznos lehet az élettani tisztító funkciók fenntartásában
 • segíthet fenntartani a szív egészségét

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Ingyen szállítás

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI bejegyzési szám:

17704/2016

Kiszerelés:

30 kapszula

3 értékelés a termékre: Silymarin – Máriatövis mag kivonat – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Voltam vérvételen, ahol a májfunkcióm nem volt a legjobb és valami jó megoldást kerestem, hogy kezljem a problémát. Ekkor bukkantam rá a Silymarin termékre és adtam egy esélyt neki. Fél év után újabb vérvételen voltam és a májam teljesen tökéletes értéket mutatott. Nagyon jó termék, az emésztésem is jobb lett. Most a Máriatövis terméket használom, hogy szinten tartsam ezt a fantasztikus állapotot 🙂 Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik sok gyógyszert szednek, ugyanis az eléggé tönkre tudja tenni a májat sajnos…

 2. 5 / 5

  :

  Mindenkinek ajánlom, aki valamilyen gyógyszert szed. Antibiotikumos kezelés után is nagyon jó hatással van a szervezetre. Nálunk a házipatika alapdarabja. Egy görbe éjszaka után is csodákat tud tenni!

 3. 5 / 5

  :

  Nagyon jó a májra

Mondd el a véleményed