Sáfrány(crocus sativus)
Sáfrány(crocus sativus) Segíthet a hangulat és termékenység javításábanSáfrány(crocus sativus) Hangulat és termékenység javítás >

Sáfrány 15mg (60) – Swanson

6640 Ft (110,66 Ft/db)

A világon körülbelül 80 fajta sárfány létezik. Fűszerezésre viszont csak a jóféle, más néven valódi sáfrány (Crocus sativus) vörösesbarna bibéje használatos. Ugyanígy csak a „crocus sativus” értékes és gyógyhatású közülük. A Swanson terméke a crocus sativus-t tartalmazza. A crocus sativus segíthet a hangulatjavításban, a mentális jólétben, a menstruációs ciklus alatt is fenntartani a jó közérzetet, valamint segíthet a termékenység növelésében.

Termékleírás

Kiváló fűszer- és gyógynövény

A sáfrány évezredek óta nagy becsben tartott fűszer- és gyógynövény. Kiváló ízt ad egyes ételeknek. Leginkább rizsételekhez használják, de a halételeknek is pompás aromát biztosít.

Az első írásos emlékek már i.e. 2300-as években is utaltak a fűszersáfrány termesztésére. A világ minden táján keresett növény. Nem csak fűszerként és gyógynövényként használják, hanem ruhafestékként is (pl. a buddhista szerzetesek ruhájának színét is a növény bibéjéből készített főzet adja)

A bibéjének gyűjtése nem könnyű munka, termesztése is körülményes, ezért igen drága. Értéke az aranyéval vetekszik. Az őshonos hazai fajok védettek, tehát itthon a bibék nem gyűjthetőek, de nem is alkalmasak fűszernek.

Fontos megjegyezni, hogy a világon körülbelül 80 fajta sáfrány létezik. Fűszerezésre viszont csak a jóféle, más néven valódi sáfrány (Crocus sativus L) vörösesbarna bibéje használatos. Ugyanígy csak a „crocus sativus” értékes és gyógyhatású közülük.

A Sáfrány (crocus sativus) segíthet

A mentális egészségben:

– Hozzájárulhat a kiegyensúlyozott érzelmi állapothoz

– Segíthet pozitív hangulat fenntartásában

A hangulatjavításban:

– Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz

– Segíthet a relaxációban

A menstruációs ciklusban

– Segíthet fenntartani a jó közérzetet a menstruációs ciklus előtt és alatt.
Termékenység

–  Segíthet serkenteni a libidót –  Segíthet javítani az erekciót –  A sáfrány hozzájárulhat a spermiumok mennyiségének növeléséhez, és ellazítja az izmokat

A Swanson készítménye kapszulánként 15mg porított crocus sativust tartalmaz.

A termék szedése előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

Kiszerelés:

60 kapszula

OGYÉI bejegyzési szám:

18876/2017

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!, A termék szedése előtt konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

Tudnivalók:

A termék szedése előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Sáfrány 15mg (60) – Swanson”