Paleolit táplálkozás kezdőknek (Szendi Gábor)

Paleolit táplálkozás kezdőknek

2 940 Ft

Töretlen sikerrel terjed hazánkban az egész világos is egyre népszerűbb paleolit táplálkozás az egészségüket megőrizni vágyók és a gyógyulásukat keresők körében. E kis könyv Szendi Gábor korábban e témában megjelent tudományos alapossággal megírt könyveinek rövid, olvasmányos összefoglalása.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 3 -4 5 -20
Ár 2 793 Ft 2 646 Ft

A mennyiségi kedvezmény más akciókkal nem összevonható.

Elfogyott

Kérek emlékeztetőt, ha újra kapható a termék!

Leírás

Minden amit tudni akartál a paleóról, de nem volt időd megkérdezni!

Szendi Gábor 2009-ben írta meg első könyvét a paleolit táplálkozás témában, amely a mai nyugati orvoslás és táplálkozástudomány tudományos kritikája. Könyvében a legújabb orvostudományi kutatások eredményeire építve bizonyította, hogy a civilizációs betegségek 20. századi járványszerű terjedését a nyugati táplálkozás okozza. A Paleolit táplálkozás kezdőknek azoknak szól, akiknek eddig nem állt módjukban vagy nem volt idejük alaposan elmélyedni a paleolit táplálkozás rejtelmeiben. Szendi Gábor könyve röviden és lényegre törően bemutatja számukra a legfontosabb, legalapvetőbb paleo ismereteket. Hiszen rendkívül sokan vannak, akik elfoglaltságaik, rohanó életük mellett is szeretnének lehetőséget kapni arra, hogy a természet rendje szerint táplálkozva megőrizhessék vagy visszanyerjék egészségüket.

Kedvcsináló egy sorsfordító étrendhez

A Paleolit táplálkozás kezdőknek kedvcsináló egy sorsfordító étrend bevezetéséhez és a témában való további elmélyüléshez. Megtudhatjuk, miért és hogyan okoznak a nyugati életmód által átalakított táplálkozási szokások olyan civilizációs betegségeket, amelyek a természeti népeknél ismeretlenek. Hogyan okoz a túlzott szénhidrátfogyasztás szív- és érrendszeri megbetegedéseket? Hogyan győzhetjük le könnyűszerrel a paleolit étrend segítségével a 2-es típusú cukorbetegséget? Miként vezet a paleolit táplálkozás elveinek követése koplalás nélkül is gyors fogyáshoz és az egészséges testsúly folyamatos fenntartásához? Szendi Gábor legújabb könyvében is a tőle megszokott tudományos alapossággal foglalja össze kutatásainak eredményeit, hogy megértsük ezt a forradalmian új, minden tekintetben tudományosan megalapozott, az ember evolúciójára épülő táplálkozástant.

Segítség az étrendhez

A forradalmian új táplálkozásra való átérést Szendi Mezei Elmirával írott két szakácskönyve is segíti >

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paleolit táplálkozás kezdőknek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…