Paba
Swanson_kapszula_PabaSwanson Paba

Paba – Swanson

3390 Ft (28,25 Ft/db)

A para-amino-benzoesav azaz PABA egy aminosav. Korábban B-10 vitaminként is emlegették, de ma már tudjuk, hogy nem vitamin. A bélben található bélbaktériumok működéséhez szükséges. Ezek a baktériumok hozzátartoznak a szervezet egészséges, normál bélflórájához. A PABA e jótékony baktériumokon keresztül hat előnyösen a szervezetre.

Termékleírás

Swanson Paba

A PABA hatóanyagról (para-amino-benzoésav) régebben azt tartották, hogy a B-vitaminok közé tartozik. Ma már tudjuk, hogy közvetlenül nem életfontosságú tápanyag, de bizonyos mikroorganizmusok (bélbaktériumok) számára nélkülözhetetlen. Ezek a baktériumok hozzátartoznak a szervezet ún. normál flórájához, sőt, hasznot is hajtanak, pl. vitaminokat termelnek és visszaszorítják a kórokozó baktériumokat. A PABA e jótékony baktériumokon keresztül hat előnyösen a szervezetre.

A para-amino-benzoesav azaz PABA egy aminosav. Az aminosavak szerves vegyületek, melyek kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára. Az aminosavakból épülnek fel a fehérjék.

Ez a Swanson készítmény kapszulánként 500mg Paba-t  tartalmaz.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

Tudnivalók:

Fogyasztása nem ajánlott: terhességben, szoptatás alatt, máj-és vesebetegségben, epilepsziaellenes szerek, nyugtatók, nem szteroid gyulladás gátlók, és szulfonamid típusú antibiotikum szedése alatt.

Kiszerelés:

120 kapszula

OGYÉI bejegyzési szám:

9858/2011

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Paba – Swanson”