Leírás
Mogyorókrémmel töltött szaloncukor édesítőszerekkel
Szaloncukor cukor nélkül? Lehetséges! Teljenek édesen egészségesen az ünnepek! Mogyorókrémes szaloncukor steviával és eritrittel! Ez az édesség finomított cukor hozzáadása nélkül készült.
Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, vegán, tejmentes
…egy egészséges édesség.
Mogyorókrémes szaloncukor étcsokoládéba mártva
Összetevők: Étcsokoládé édesítőszerekkel 60% {kakaómassza, édesítőszerek (eritrit, sztíviából származó
szteviol-glikozidok (E 960a)), élelmi rostok (inulin, dextrin, oligófruktóz), kakaóvaj, emulgeálószer
(napraforgólecitin)}, Krém édesítőszerekkel 40 % {kókusztejpor, édesítőszer (eritrit), kakaóvaj, növényi zsír
(kókusz), mogyorókrém 13%: növényi zsír (kókusz), élelmi rost (inulin), törökmogyorópaszta (14%), kakaópor,
édesítőszer (eritrit), kókuszliszt, emulgeálószer (napraforgólecitin), aroma (vanília, mogyoró), édesítőszer
(sztíviából származó szteviol-glikozidok (E 960a)); élelmi rost (inulin), emulgeálószer (napraforgólecitin),
tartósítószer (Na-benzoát, K-szorbát), antioxidáns (alfa-, béta-, gamma és delta tokoferolok keveréke)}.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
- Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
- Kakaó szárazanyag a csokoládéban legalább 70%.
- Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
- Gluténmentes. Vegán.
- Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szóját tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1824 kJ/441 kcal, Zsír: 43,6g, amelyből telített zsírsavak: 29,7g, Szénhidrát: 30,4g amelyből cukrok: 1,75g, amelyből poliolok: 20g, Rost: 18g, Fehérje: 6,5g, Só: 0,7g
Minőségét megőrzi (nap/hó/év): 10.10.2023 Tárolás:
Száraz,hűvöshelyen.
Stevia – egy természetes édesítő
A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok kb. 30-330-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.
Az édesítőszerekben egy a közös: mindegyik édes. Amiben viszont különböznek, hogy mindegyik másként édes. Hasonlítsuk össze a nádcukor és a méz ízét, vagy a juharszirupot a fruktózzal (gyümölcscukorral). Az ízük és az édességük mértéke eltér. Másként kell adagolni, más a kalória tartalmuk és más ízhatást kapunk ha ételekbe, italokba keverjük őket. Így van ez a Steviával is.
Számos édesítőszerrel szemben a 100/%-os Stevia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét. cukorbetegek is fogyaszthatják.
Mogyorókrémes szaloncukor eritrittel
Az eritritol egy természetes édesítőszer ám az íze olyan mint a cukoré. Viszont rendkívül alacsony a kalóriatartalma, és nem növeli meg a vércukorszintet.
Édesítsd meg vele az Ünnepeket! Szerezd be most!
A mogyorókrémes szaloncukor nem csak a karácsonyfa dísze lehet, a téli időszakban pár szemet munkába vagy az iskolába is magunkkal vihetünk.
További egészséges édességek itt!
Dorina –
Isteni finom!