MM Gold Bio Sheavaj - az igazán ápolt bőrért! 100% természetes!

MM Gold Bio Sheavaj

5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

1490 Ft (14,9 Ft/ml)

A sheavaj kozmetikai iparban széles körben alkalmazott hidratáló és testápoló. Minden fontos vitamin és zsírsav-olajsav megtalálható benne, ami a kiegyensúlyozott, ápolt bőr eléréséhez kell, ezért szinte minden kozmetikumban létjogosultsága van, önmagában használva pedig igazi szuperkence.

Termékleírás

100% természet

A 100 %-ban természetes, finomítatlan shea vaj Észak-Ghána területéről, ökológiai termőhelyről származik. A sheavajat az afrikai sheafának (Vitellaria paradoxa) a terméséből állítanak elő. Széles körben alkalmazzák kozmetikai iparba. Hidratáló és testápóló hatásáról ismert. A sheavaj számos gyógyító összetevőt tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és egy egyedülálló aktív hidratálót is.

A nyers, finomítatlan shea vaj karakteres  illatú, nagyon zsíros alapanyag krémekhez, pakolásokhoz. Szappanokhoz ún. super fat-nek vagy alapnak is tökéletes-jellegzetes illata megmarad. Nehézkesen szívódik fel, de hosszan tartó ápolást nyújt, 1-2 nap alatt rendbe hozza a könyök bőrszárazságát vagy  a kipirosodott babapopsit.

Napi bőrápolásra alkalmas natúr termék. Túladagolni nem lehet, mellékhatása nincs.

Karakteres, füstös illatát meg kell szokni, de némi illóolajjal keverve igazán szerethető és könnyebben kenhető. Ha egy lakatlan szigetre mennénk egyetlen kozmetikummal, akkor az a sheavaj lenne. Nem lehet megunni, felhasználása szinte végtelen, ma már az élelmiszer ipar is előszeretettel használja.

Az MM Gold shea vaj a Fair Trade (méltányos kereskedelem) irányelvei szerint készült, bevizsgált termék. (BIO és Fair Trade)

 

További információk

Kiszerelés:

100 ml

2 értékelés a termékre: MM Gold Bio Sheavaj

  1. 5 / 5

    :

    Egészséges, sok mindenre használható.

  2. 5 / 5

    :

    Különleges termék. Arcra is kíváló.

Mondd el a véleményed