MM Gold bio sheavaj

MM Gold Bio Sheavaj

5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

1200 Ft (12Ft/ml)

A sheavaj kozmetikai iparban széles körben alkalmazott hidratáló és testápoló. Ásványi anyagokat, fehérjéket és egyedülálló aktív hidratálót is tartalmaz.

Termékleírás

100% természet

A 100 %-ban természetes, finomítatlan shea vaj Észak-Ghána területéről, ökológiai termőhelyről származik. A sheavajat az afrikai sheafának (Vitellaria paradoxa) a terméséből állítanak elő. Széles körben alkalmazzák kozmetikai iparba. Hidratáló és testápóló hatásáról ismert. A sheavaj számos gyógyító összetevőt tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és egy egyedülálló aktív hidratálót is.

A nyers, finomítatlan shea vaj karakteres  illatú, nagyon zsíros alapanyag krémekhez, pakolásokhoz. Szappanokhoz ún. super fat-nek vagy alapnak is tökéletes-jellegzetes illata megmarad. Nehézkesen szívódik fel, de hosszan tartó ápolást nyújt, 1-2 nap alatt rendbe hozza a könyök bőrszárazságát vagy  a kipirosodott babapopsit.

Napi bőrápolásra alkalmas natúr termék. Túladagolni nem lehet, mellékhatása nincs.

Az MM Gold shea vaj a Fair Trade (méltányos kereskedelem) irányelvei szerint készült, bevizsgált termék. (BIO és Fair Trade)

 

További információk

Kiszerelés:

100 ml

2 értékelés a termékre: MM Gold Bio Sheavaj

  1. 5 / 5

    :

    Egészséges, sok mindenre használható.

  2. 5 / 5

    :

    Különleges termék. Arcra is kíváló.

Mondd el a véleményed