Magnézium
Swanson_kapszula_Magnesiumsw_magnezium

Magnézium – Swanson

5 az 5-ből 7 vásárlói értékelés alapján
(7 vásárlói értékelés)

3210 Ft (12,84 Ft/db)

Az ásványi anyagok közé tartozó magnézium számos fontos feladatot tölt be szervezetünkben. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez,  a normál izomműködéshez és részt vesz a normál csontozat fenntartá­sában.

Termékleírás

Nélkülözhetetlen ásványi anyag

Kevés ember van tudatában annak, hogy mennyire fontos ez az ásványi anyag. Az oxigén, a víz és a fő tápanyagok (zsír, protein, szénhidrátok) után, a magnézium a talán egyik legfontosabb építőelem, amire a szervezetnek szüksége van.

Az antistressz-ásványként is ismert anyag főleg a nők, gyerekek, terhesek és idősek szervezetéből hiányzik, pedig pont számukra fontos, hogy elegendő mennyiségben rendelkezésre álljon. Minden ember számára életfontosságú ásványi anyag. Fontosságát jelzi, hogy a kálium mellett ez az elem is megtalálható testünk összes sejtjében, szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim működéséhez éppúgy, mint a különböző nukleinsavak, proteinek és lipidek szintéziséhez.

Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. Ez az ásványi anyag befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében.

A magnézium:

 • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
 • Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntar­tásához.
 • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.
 • Hozzájárul a normál izomműködéshez.
 • Szerepet játszik a normál fehérjesz­intézisben.
 • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • Részt vesz a normál csontozat fenntartá­sában.
 • Szerepet játszik a sejtosztódásban.
Ez a Swanson készítmény kapszulánként 250 mg magnézium-oxidot tartalmaz.
 isz3000_2

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

2 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4202/2008

Kiszerelés:

250 kapszula

7 értékelés a termékre: Magnézium – Swanson

 1. 5 / 5

  :

  Többféle Swanson terméket próbáltam már és még nem csalódtam. Amióta magnéziumot szedek, jobban alszom, nyugodtabb vagyok.

 2. 5 / 5

  :

  Mióta rendszeresen szedem, mélyen és nyugodtan alszom. Pedig nagyon stresszes az életem.

 3. 5 / 5

  :

  Mióta rendszeresen szedem, nyugodtabban és mélyebben alszom.

 4. 5 / 5

  :

  Várandósságom ideje alatt tanácsolta orvosom nagyobb dózisban szedését az alhasi görcsök, keményedések miatt és az idő előtti szülés elkerülésére. A folsav és a vastabletta mellett csak a magnéziumot szedtem. Komplikációk nélkül időben született meg egészségesen gyermekem… csak is jó véleményem lehet!

 5. 5 / 5

  :

  Izomlazításre szedem ebben a gazdaságos kiszerelésben. Mi ajánlott a jobb felszívódásért?

 6. 5 / 5

  :

  Ár/érték arányban nagyon-nagyon jó

 7. 5 / 5

  :

  Három éve a világ másik felén arra ébredtem egy éjszaka, hogy görcsöl a vádlim. Ott ezt javasolták, és nekem nagyon bevált. Akkor hoztam egy pár dobozzal, de ma reggel elfogyott. Örömmel látom, hogy itthon is kapható. A termék értékelése 5 csillag

  A honlap viszont egy picit bosszantó, mert néha írás közben felugrik a popup, és akkor vagy húsz másodperc is eltelik, mire ki lehet kapcsolni. Már – már ott tartottam, hogy itt hagyom az oldalt. Szólni kellene a rendszergazdának, mert ezzel a bosszantó jelenséggel, a vevőt nem megnyeritek, hanem elveszítitek.

Mondd el a véleményed