A Gyógyító Jód

Lynne Farrow – a gyógyító jód

2990 Ft

Nem csak pajzsmirigybetegeknek! Sorsfordító megoldás méh-, mell-, petefészek- és prosztataproblémákra! Napjainkra az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, ami két okra vezethető vissza. Az évszázadok óta természetes gyógymódként használt jódot a 20. század közepén egy téves kutatás miatt szó szerint kiírják az orvostudományból és száműzik az alap-élelmiszerekből. Ezzel párhuzamosan modern világunk egyre több káros anyaggal terheli a szervezetünket. A szennyezőanyagok pedig súlyos hiányállapotok kiváltására képesek, amik betegségekhez vezetnek.

Termékleírás

Napjainkra az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, ami két okra vezethető vissza. Lyenne Farrow a Gyógyító jód című könyvében  részletesen bemutatja az okokat. Az évszázadok óta természetes gyógymódként használt jódot a 20. század közepén egy téves kutatás miatt szó szerint kiírják az orvostudományból és száműzik az alap-élelmiszerekből. Ezzel párhuzamosan modern világunk egyre több káros anyaggal terheli a szervezetünket. A szennyezőanyagok pedig súlyos hiányállapotok kiváltására képesek, amik betegségekhez vezetnek.

Lynne Farrow-t személyes tapasztalatai tették a jódforradalom szószólójává és az interneten is egyre növekvő jódközösség elismert tagjává. A mai napig rendületlenül küzd azért, hogy a jód végre visszakapja megérdemelt helyét az orvoslásban és a mellrák megelőzéséért folytatott kampány főszereplőjévé váljon.

A Gyógyító Jód nemcsak arról a mítoszról rántja le a leplet, miszerint a jódozott só megoldást kínál a jódhiányra, de alapjaiban rengeti meg a jód veszélyességéről szóló elméleteket. A számos esettanulmányból és személyes történetből pedig megtudhatjuk, a jód miként bizonyult sorsfordítónak számos betegség esetén:

– fibrocisztás emlőbetegség – krónikus fáradtság szindróma – méhmióma – mellrák – migrén – pajzsmirigybetegségek – petefészekciszta – prosztataproblémák – túlsúly

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Lynne Farrow – a gyógyító jód”