Dianetika

L. Ron Hubbard: Dianetika – a szellemi…

4 700 Ft

L. Ron Hubbard amerikai író, filozófus és vallásalapító talán legismertebb könyve a Dianetika – A szellemi egészség modern tudománya, vagy csak egyszerűen röviden a “Dianetika könyv”. Az először 1950-ben megjelent, azóta több, mint 20 millió példányban eladott Dianetika könyv egy olyan mozgalmat indított útjára, amely felöleli a Föld szinte minden országát.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 3 -4 5 -20
Ár 4 465 Ft 4 230 Ft

A mennyiségi kedvezmény más akciókkal nem összevonható.

Elfogyott

Kérek emlékeztetőt, ha újra kapható a termék!

Leírás

Amit a lélek tesz a testtel…

L. Ron Hubbard: Dianetika – A szellemi egészség modern tudománya című könyve már izgalmas fejezetcímeivel is felkelti az érdeklődését mindenkinek, aki elgondolkozott már azon, vajon hogyan működik az elménk, és vajon miért viselkednek az emberek néha olyan megmagyarázhatatlanul:

  • Első könyv: Az ember célja
  • Második könyv: Minden nem szervi eredetű elmebetegség és szervi jellegű pszichoszomatikus betegség egyedüli forrása
  • Harmadik könyv: Terápia

Miről szól a Dianetika könyv?

“A Dianetika kaland. Felfedező út, amely az emberi elme, e Terra Incognita (ismeretlen terület – a szerk. megjegyzése) hatalmas és ezidáig ismeretlen birodalmába vezet, egy centiméterre a homlokunk mögé.” E rövid sorok, melyek L. Ron Hubbard: Dianetika c. könyvének bevezető sorai, elárulják, hogy miről szól a könyv. Milyen kalandban lesz része már magának az olvasónak is, ha kezébe veszi és elolvassa az emberi elme működéséről, annak megismeréséről írt bestseller könyvet. Maga a Dianetika szó a görög dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: Amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel.

“A természetgyógyászat alaptételei közül a legfontosabb, hogy a betegség okát kezeljük. De mit javasoljunk egy embernek, aki annak ellenére beteg, hogy a fellelhető összes módon diagnosztizálták már. 7 orvos és 4 természetgyógyász vizsgálta és két év alatt beszedett már egy kisebb vitorlás árával egyenértékű gyógyszert és/vagy vitamint? Leegyszerűsítve a kérdést: milyen étrendkiegészítőt ajánljuk valakinek, hogy eltűnjenek a lelki problémái, amik egyébként nem csak az egészségét, de a mindennapjait is aláássák. A válasz egyszerű: Semmilyet! Amennyiben a probléma oka az elmében keresendő, a kémia kudarcot fog vallani. Az elmének mindezidáig ismeretlen része – amely mindenkire hatással van – az emberi gondok gyökere. A Dianetika segítségével megszabadulhat ennek terhétől, hogy visszanyerje azt a képességét, hogy az élet minden területén sikeres legyen. És nem mellesleg egészséges.”

Demecs István természetgyógyász

L. Ron Hubbard: Dianetika – a szellemi… termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Deli Balázs

    *****

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .