koreai ginzeng
SW1136_1ginseng_cimke

Koreai Ginzeng – Swanson

5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

3325 Ft (37 Ft/db)

A ginzeng a Koreai-félsziget északi, és Kína északkeleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.

Termékleírás

Koreai Ginzeng

A koreai ginzeng a Koreai-félsziget északi, és Kína észak-keleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.

Koreai ginzeng – több összetevő együttes erejével

Kutatások sorozatával bizonyították, hogy a borostyánfélék családjába tartozó koreai ginzeng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető. Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1 és B2 vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok. Az, hogy a ginzeng az emberi szervezetre milyen csodálatos hatással van, nem azon múlik, hogy az összetevők mekkora mennyiségben vannak jelen a gyökérben, hanem annak a speciális elrendeződésnek, ahogy azok a növényben elhelyezkednek.

A Ginseng:

 • Növelheti a fizikai teljesítményt
 • Növelheti a fizikai állóképességet, segítheti a cukor és a tejsav lebontását.
 • Segíthet előidézni és javítani az erekciót

Egy kis érdekesség

Kínában a gyógyszertárakban árulnak ginzenget. Kínában egy gyógyszertár alapterülete körülbelül 4-szerese az itthoniaknak és ebből van 3 szint. A gyógyszerválaszték ehhez képest ott elfér egy átlag méretű szekrényben. Mellette van egy körülbelül kétszer akkora szekrény, melyben a különböző étrend-kiegészítők és vitaminok vannak. És ennyi. A maradék hely meg a következő 2 szinten az valamilyen gyógynövény kivonat. Vagy magával a vadon termő gyógynövénnyel. A vadon termő ginseng például külön dobozban, igényesen van tálalva. Egy kisebb vadon termő ginseng ára átszámolva körülbelül másfél millió forintnak megfelelő összeg. Horror ára van még odakinn is ahol vadon is megterem. De, nagyon ritka, és a hatása igen értékes.

Ezek a bölcs keleti emberek folyamatosan ginsenget eszegetnek. Persze nem a vadon termőt, hanem ezt lehet termeszteni, és ennek az ára azért már egész más. A vadon termő, egy kicsit drága rágcsálnivaló lenne 🙂 Aki nem szereti az ízét, ám a jótékony hatását élvezni szeretné, szerezze be kapszula formában. Léteznek már olyan multi vitaminok is, amiben eleve benne van a ginseng.

Aktív hatóanyag 1 kapszulában:

Koreai Vörös Ginseng gyökér 400mg
Ginzenozid tartalom 6,4 mg

Megjegyzés: magas vérnyomás esetén nem javasolt, befolyással lehet a vércukorszintre. Adaptogén hatása miatt folyamatosan szedhető. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

isz3000_2

 

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

90 kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

5951/2009

2 értékelés a termékre: Koreai Ginzeng – Swanson

 1. 5 / 5

  :

  A legjobb ginseng termék a piacon, amit ismerek.

 2. 5 / 5

  :

  Valóban energiát ad, szuper termék!

Mondd el a véleményed