Q-10
Swanson_kapszula_CoQ10_30mg_2Koenzim Q-10 30 mg; 240 db – Swanson – Ingyen szállítással!

Koenzim Q-10 30mg – Swanson (240)

5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

10435 Ft (43,48 Ft/db)

A Q-10 koenzim időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben. Ez a Swanson termék többi Q-10 készítménynél sokkal nagyobb kiszerelésű.

Elfogyott

Termékleírás

Q-10, minden lélegző állati és növényi sejtben megtalálható!

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

Körülbelül 60 évvel ezelőtt  a Wisconsin Egyetem kutatói egy marhaszív vizsgálata közben felfedeztek valami újat. Megvizsgálták ezt az anyagot és úgy találták, hogy ez egy kinon – egy csillogóan színes szerves anyag, ami minden oxigént lélegző élő növényi és állati sejtben ott van.

Egy kis névmagyarázat

A kinon elnevezés színes csillogó vegyületeket jelent amik minden oxigént lélegző sejtben megtalálhatók. Az ubikinon elnevezés az ubi- “mindenhol”előtagból és a kinonból tevődik össze. Az ubikinon egy koenzim. A koenzim egy olyan vegyület ami egy enzimhez csatlakozik egyik végével. Az enzim pedig egy aminosavakból álló lánc, ami úgy vesz részt egy kémiai reakcióban, hogy maga nem alakul át vagy változik meg közben. Egy koenzim kiegészíti az enzimet – nélküle a reakció nem jönne létre.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

Q-10 koenzim pótlása

25-30 éves kor felett javasolt naponta pótolni.

Akkor a legjobb a hasznosulása, ha némi zsiradékot is tartalmaz az étrend amivel együtt fogyasztja valaki.

A Swanson készítménye 240 db-os kiszerelésben kapható, és kapszulánként 30mg Q10 koenzimet tartalmaz.

Ingyen szállítás

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4074/2008

Kiszerelés:

240 kapszula

1 értékelés a termékre: Koenzim Q-10 30mg – Swanson (240)

  1. 5 / 5

    :

    Remek termék gazdaságos kiserelésben

Mondd el a véleményed